Materinska sola (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

rokapi -> Materinska sola (9.12.2007 18:18:17)

Punce, zanima me, kakšne so vaše izkušnje z obiskovanjem materinske šole? Tiste ki ste iz LJ, a ste hodile v porodnišnico ali kam drugam? Jaz imam sicer ginekologa v zdravstvenem domu,pa razmisljam, da bi vseeno morda sla v porodnisnico na materinsko solo. A je sploh kaj razlike?
V katerem tednu je treba zaceti s tem? Ali se je treba predhodno najaviti oz. vpisati?

SuzanaKK -> RE: Materinska sola (9.12.2007 19:41:01)

Pozdravljena! Glede Ljubljane ne vem, sem pa sama šla v MŠ v 7. mesecu nosečnosti, prej nima nekega smisla, ker se mi že zdaj zdi, da sem veliko pozabila, še posebej kar se tiče nege dojenčka in napotkov za dojenje. Pa ni panike, ker te informacije potem tako dobiš v P. (po porodu) in od patronažne. Lp

SašaR -> RE: Materinska sola (9.12.2007 21:17:06)

Sicer nisem iz LJ, sem pa hodila v Lj na materinsko in sicer v ZD v Šiško in mi je bilo zelo dobro in ni bilo gužve. Bila sem v 6.mesecu. 

Lanchy -> RE: Materinska sola (10.12.2007 6:10:25)

Midva sva hodila v porodnisnico in nama je bilo SUPER!!! Same pohvale babicam, ki so predavanja vodile in zunanjim sodelavcem, ki so imeli dodatna predavanja. Res toplo priporocam vsaki bodoci mamici in seveda vsem ockom, naj obiscejo ta celomesecni program.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]

Stran: [1]