|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   krči
9.12.2007 12:54:05   
maja24
Pozdravljene!

A mogoče katera podobne težave? Jutri bom v 9t in zadnje dve noči me je dvakrat tako zelo močno bolelo v sp.delu trebuha pa tut tak občutek je bil kot da bi mi nekdo iz trebuha s prstom prtiskov da je blo za znort.Je bilo pa podobno kot krči pri M samo da je bilo v hujši obliki.

Zej me pa zanima ali je lahko kaj narobe,glede na to da sm bla v torek na UZ in je bilo z mojo pikico vse uredu pa tut G je reku da je vse OK?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: krči
9.12.2007 15:32:46   
Paštetka
To je na začetku nosečnosti normalno špikanje. jaz sem se tudi bala, da bom dobila menstruacijo. V bistvu se ti pa tam spodaj vse pripravljauser posted image .

LEpo nosečnost želim

(odgovor članu maja24)
Neposredna povezava do sporočila: 2
9.12.2007 17:22:01   
polly80
lp
jaz sem glede tega tudi že postavila vprašanje na forum,ker me je ponoči tudi grozno špikalo v trebuhu,imela sem hude krče tam nekje okrog 10.tedna,tako da ponoči nisem mogla spati..amapk ni bilo nič narobe,sem vzela spazmeks ali buskopan,če je bilo res hudo,zdaj pa je že minilo-sem v 16.tednu.velikokrat lahko imaš krče tudi zaradi slabe prebave,vsaj pri meni je bilo tako.kupi si magnezijeve tablete,jaz imam šumeče,menda tudi pomagajo..lp

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 3
10.12.2007 11:15:34   
*mancaG*
pozdravljena!
tud mene je od začetka špikalo in bolelo, to je zaradi tega, ker se maternica razteguje in se širi ob tem pa ti občutiš bolečino kot pri M!

(odgovor članu maja24)
Neposredna povezava do sporočila: 4
10.12.2007 15:45:31   
jessy@
Tudi mene je na začetku špikalo in bolelouser posted image , pa me je gin. pomiriluser posted image , da se maternica razteza. Tko, da pri mei ni bilo nič hudega, sem pa pila magnesol in kdaj vzela kakšen buscopan.

(odgovor članu *mancaG*)
Neposredna povezava do sporočila: 5
10.12.2007 15:54:13   
Majabo
meni se je to zgodilo danes ponoči, prvič, pa sem v 17.t. user posted image
glede na to, da sem že enkrat rodila, lahko rečem, da je bilo podobno prvim popadkom
tako da sem se kar ustrašila..
prebava v mojem primeru ni bila
bom danes spila magnezij pa bo...

(odgovor članu jessy@)
Neposredna povezava do sporočila: 6
11.12.2007 12:13:05   
maja24
Hvala punce za te odgovore in res upam da je sam to,sicer bom pa jutri kaj več izvedla ko mam pregled.

(odgovor članu maja24)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?