Peteršilj -> RE: slaba mami (10.12.2007 13:23:33)
|
V moji bližini je bil podoben primer: Mamico bom imenovala X, Torej oseba X je bla v rejništvu od otroštva pri družini alkoholikov in pretepačev, sem jo je dal CSD. Je mela fanta, zanosila ter potem seveda rodila in oče je po 4 letih zaradi alkohola umrl, ona pa ostala sama z otrokom. In da bi vi slišali, kaj je ta ubogi otrok vse slišal in doživljal-GROZA Da ga bo ubila, dala v internat, da je cigan grdi in še in še........ Meni je prekipelo ter sem šla na socialno, tam pa doživela to- da oni ta primer poznajo, da bojo ukrepali ampak ukrepali niso in ta otrok še danes to doživlja. Zdaj je prvošolček. Socialne ne ukrepajo nič, dokler se kaj ne zgodi. Potem sem se počutila, kot največjo budalo na sveti, ker sem se mešala, kjer me je en drek brigalo. Tu je naredil CSD že napako takrat , ko so osebo X dali v rejo in verjetno sploh niso preverili, kam jo dajejo. Ta družina je mela poleg nje še enega fanta v reji in to samo zaradi denarja in da sta jim vse delala. Zato ne verjamem, da bi v tem primeru CSD kaj ukrepal in rešil, če pa bo , hvala bogu , za dobrobit otrok.
|
|
|
|