ali je katera (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

Anonimen -> ali je katera (3.1.2005 22:25:26)

ze kupovala preko tosyrus.at?nic se ne znajdem gor, mogoce bi narocla nekaj, pa nevem kak je s postnino in podobno?kako dolgo se caka.gledala sem pa vozicek,ki je baje od haucka..pa ga nikjer nisem vidla pri nas...pa ase mi zdi zelooo ugoden

Pupica -> ali je katera (3.1.2005 22:27:50)

če imašle čas in prevoz ti redlagam da greš gor...čisto blizu je namreč še schmid, midva sva tm kupla voziček, in še 10 % nama je dal sconto.

drugače pa maš tut en katalog od Toysa, je bl pregleden, pa vse kar je tam notri imajo tudi v trgovini.:)

india -> ali je katera (3.1.2005 22:29:44)

V Graz v Toysu imajo včasih stvari,ki jih kot razstavne eksponate še dodatno znižajo in to ni v katalogu, sem jaz tako stolček za 60% nižjo ceno dobila.
Tako da tega ne boš nikjer na netu našla.
:miska::miska::miska:

Anonimen -> ali je katera (3.1.2005 22:40:45)

aja superca:bravo:jaz sem sicer hotela naredit tako...vozicek sem si ogledovala ze prej na strani,bom jo spodaj napisala ce katero zanima :)
mislim pa da bova s fantom ta tedn skocla v avstrijo, tukaj pa nastane problem ker se nevemo kaj bomo meli( :modri: ali :roza: ):zmeden:pa neveva katero barvo vzet,tako da ko bi zvedla na pregledu bi ga narocla...joj kak kompiciram:ups:

http://www.toysrus.at/index.php?mapid=5&produkt=1463&details=1&PHPSESSID=1881d102d7e89c6e2bb2975035c9aaa1

Anonimen -> ali je katera (4.1.2005 9:56:11)

Saj tale moder je lep. Pa še za fantka ali punčko.

india -> ali je katera (4.1.2005 10:45:34)

Nina nana, jaz sem imela vedno, razen pri tretji hčeri temno modre vozičke!
Tudi deklice so lahko v modrem! :roza::modri::roza::modri:

Anonimen -> ali je katera (4.1.2005 12:42:17)

ja sej tudi to je res.:)..

KIRA -> ali je katera (4.1.2005 12:44:02)

moja ima sivo modrega, prevladuje temno modra. sem ji pa gor dala našitke - metuljčke, da je bolj živo.9nebesa9nebesa

Tina26 -> ali je katera (4.1.2005 18:21:46)

Ojla

Midva sva tudi kupila Hauckov vozicek v istih barvah, ravno tako trikolesnik in bova baje dobila puncko, pa tud pomislila nisem da ta barva ne bi bila primerna za mojo pikico. :zmeden:

Ves ko ga bos u zivo vidla ti bo se bolj vsec. :love:

L.P. Tina 35(7/7)

Anonimen -> ali je katera (4.1.2005 19:50:48)

lepi vozicek sta kupla:love::bravo::)-jaz sem ga ze enkrat vidla v arielu,pa ni blo fanta zraven, zdaj pa je ga videl se on (na netu) pa smo fulll navduseni, tak da bomo sli v petek po njega,da si nebo kje fant premislil:)-:)-kaj vidva sta ga kupla v avstriji?so imeli katero drugo barvo??mi2 sma slisala da se obstaja rdeco,crna.vendar moremo videt;)

Tina26 -> ali je katera (4.1.2005 20:12:28)

Midva sva ga kupla preko ebay-a. Obstaja pa se rdec in mislim da tudi rumen.

http://www.groovystyle.co.uk/productpages/Hauck%202005/roadster-sl.htm

Upam da bova zadovoljna, je bil pa 70 evrov, poslali so nama ga v austrijo, kjer naju je pocakal na posti.

Se ga pa prinas vec ne da dobit, vsaj jaz ga nisem nasla.

Dober nakup vama zelim.

papa

Pi@ -> ali je katera (4.1.2005 20:24:35)

Tina26: ampak vidva sta kupila roadsterja in ne cruiserja ne? Ker majo v toysu tudi tega za 75 evrov. Razlika pa je v tem, da je eden kombinirani eden pa joger.

Stran: [1]