|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   ginekolog KRANJ?
9.12.2007 10:28:19   
iva77
Pred kratkim mi je teseter pokazal user posted image user posted image  user posted image , in potrebno se bo odpraviti k ginekologu, zato me zanima katerega priporočate v Kranju (zakaj JA in zakaj NE), da se da z njim pošteno pogovarjat. Malo sem prebrala forum za nazaj ampak so tok različni odgovori.

že v naprej vam hvala

< Sporočilo je popravil iva77 -- 9.12.2007 10:30:04 >
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: ginekolog KRANJ?
9.12.2007 10:39:09   
lučka 25
Najprej ti čestitam za user posted image user posted image . user posted image user posted image user posted image

Kar se tiče ginekologov, pa ti priporočam:
  • dr. Urha - ker se posveti pacientki do potankosti in pri njemu ne boš številka. Vse lepo razloži, če te  kaj zanima ti odgovori na vpr. in ne kar nekaj. Prijateljica je imela ginekološke težave in ga je poklicala med delovnim časom in ji je vse razložil in rekel da naj vseeno kar takoj pride. Res se poglobi.
  • dr. Handžar - je strokovnjak in ve veliko. Tudi nič ne komplicira in hitro ukrepa kar se tiče vseh ginekoloških pregledov in postopkov.
  • jaz imam dr. Gregorača - je včasih nekoliko skop z informacijami. Za mene, ki imam težave z zanositvijo, pravijo da je dober v tem primeru, saj je strokovnjak na tem področju. Je pa res, da je nekoliko zadržan in ni tako zelo zgovoren. Deluje bolj hladno. Vendar odkar sem veliko pri njem zaradi neplodnosti je veliko bolj človeški in ti daje veliko spodbude in motivacije.

To so G s katerimi sem imela opravka (v bolnici in izven nje) in prva dva tudi najbolj pohvalijo. je pa še ena nova ginekologinja pa žal ne vem kako se piše.

Pa lepo user posted image  in prečudovitega in zdravega user posted image  ti želim.

(odgovor članu iva77)
Neposredna povezava do sporočila: 2
9.12.2007 10:49:22   
natasaom
Gregorač je bil moj sobni zdr ko sem imela konizacijo pa hano mi je spravil na svet...zelo zadovoljna z njim.se mi zdi prijazen in človeški...Urh se mi je pa zameril-ker sem zarad njega rodila 14 po roku in hvalabogu je s hano vse ok.

če se še kdaj preselim v kranj,bom šla  h gregoraču

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 3
9.12.2007 10:51:35   
cmokec
Iva77, vtipkaj v iskalnik, ker je bilo o G. iz KR že veliko napisanega.
Sama sem pri Gregoraču in sem zadovoljna, sestra ima pa Hanđarja, pa ga tudi pohvali.

Moje srce grejeta dva mala sončka: Sara (2001) in Pia (2005).

(odgovor članu natasaom)
Neposredna povezava do sporočila: 4
9.12.2007 11:25:07   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: iva77
da se da z njim pošteno pogovarjat. 

To Gregorač definitivno ni. Jaz kot nosečnica ne bi šla več k njemu, ker sem skozi vso nosečnost iz njegovih ust slišala kakšne 3 "hme". Pa zaradi teže me je opominjal z dvema besedama vsakič, to pa ja. Lahko da je strokovnjak, tega ne vem, tega ne more nihče tule sodit, ampak za dobiti odgovor na kakšno vprašanje pa definitno ni primeren. Kaj šele, da bi sam od sebe kaj povedal. Res, če ga vprašaš, ne odgovori. Naj mi pes crk crkne, če ni tako.

Sem bila pa na prvem UZ pri Handžarju, slučajno, on pa je bil tako prijazen, da se bom zapomnila za celo življenje. Prvi UZ je vsaj zame bil nekaj še povsem neresnoičnega, vsaj talrat, ko sem šla tja. Ko sem pa odhajala iz ordinacije, sem bila pa po zaslugi dr. Hanđadrja res v 9. nebeseih. usta so mi do doma kar sama lezla narazen, se sploh nisem mogla nehat smejati. Res,tega občutka sreče pa ne bom nikoli pozabiola. Po zaslugiu dr. Hanđarja.

Ker pa sem bila stara tisto leto, ko sem rodila, 35, me je mallo skrbelo, kako bo z otrokom, in bi z veseljem šla na amniocentezo. Ker stroške preiskave krije zavarovalnica šele po 37. letu starosti nosečnice, mi je dr. Hanđar rekel, da splloh ni problema, da se pač na napotnico napiše en indic, ki preiskavo opraviči. Ampak potem dr. Gregorač o tem ni nič vedel, še tega ne, da je do 37. leta preiskava samoplačniška.

Tako da jaz noseča k dr. Gregoraču ne bi šla več. Zaradui kakšnih ginek težav ja, kot nosečnica pa ne. Sploh če bi bila to moja prva nosečnost.

(odgovor članu iva77)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
9.12.2007 11:27:11   
Lunca1
Jaz imam Podlipnikovo in sem zadovoljna.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
9.12.2007 11:27:14   
Anonimen
U, še nekaj. Pripraviti se moraš na diktatorsko in za delo z ljudmi totalno neprimerno sprejemno sestro, mislim, da se piše Zalokar. Una je pa taka krava, da ni večje. Njo pa sovražim, čeprav je po moje sploh edini človek na svetu, do katere gojim taka čustva.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
9.12.2007 11:34:31   
natasaom
men je šlo pa pri podlipnikovi najbolj na živce to,da sem vedno čakala kot blesava-po 4-5 ur,pol mi je pa težila,ker sem imela zatečene noge.sam zato ona ni kriva.
zdej imam G na vrhniki.na vrsti sem točno tisto uro kot sem naročena..pa dela samo ena sestra.
v kranju jim organizacija dela mal meša štrene

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
9.12.2007 11:44:58   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: natasaom
v kranju jim organizacija dela mal meša štrene

Po mojem niti ne, ker itak nimajo nič organizirano, imajo sistem "kr neki", vsaj tako je bilo 5 let nazaj.

Jaz sem pri Gregoraču vedno čakala dve uri, me je pa res una gestapovka vedno zadnjo not poklicala, ne glede na to, kdaj sem prišla.

(odgovor članu natasaom)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
9.12.2007 11:50:44   
tjaga
Moja mami ima dr. Handžarja in je zelo zadovoljna z njim, sestra pa dr. Urha in pravi da je OK.

Ni pomembno, da se mi danes nič ne da; važno je, da se mi nič ne vzame!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
9.12.2007 12:00:20   
natasaom
moj je čist popizdu na podlipnikovo,ker mi je težila zarad zatekanja nog..ker sva res čakala 5 uruser posted image ...ne vem,če je zdej kej drugač
tukej lahko hano s sabo vzamem,če nimam varstva..in vse skupej traja največ 10 min..
meni osebno je gregorač všeč,ker me je rešu..vsi so neki cincal..rodit bi mogla 4.9. bilo je na katroteki z rdečo napisan.pa so me kar pacal  še 2 tedna..no,gregorač je pa popizdu in me poslal v porodno-ko me je imel na amnio...sej pravim,konec dober-vse dobro..ne vem pa kaj bi bilo če....raje ne pomislim

(odgovor članu tjaga)
Neposredna povezava do sporočila: 11
9.12.2007 14:49:45   
benika
Jaz imam dr. Hanđarja in ga ne zamenjam za nič na svetu. Kar se pa tiče same organizacije dela (govorim sedaj kar se tiče nosečnic in posvetovalnice) je pa tako; meni se sedaj zdi precej bolj organizirano kot 3 leta nazaj. Zjutraj prideš, te stehtajo, zmerijo pritisk, daš kri in vodo in te sestra potem naroči ob določeni uri in prideš nazaj. Načeloma si dokaj hitro na vrsti, razen v primeru dopustov oz. če je tvoj G dežurni porodničar. No, meni se je do sedaj zgodilo le 1x da sem čakala, imajo pa vsaj pri dr. Hanđarju nosečnice prednost pred ostalimi pacientkami.

(odgovor članu natasaom)
Neposredna povezava do sporočila: 12
9.12.2007 15:50:19   
PAJO
jz mam dr urha pa je fulll dober.priporocam

(odgovor članu iva77)
Neposredna povezava do sporočila: 13
9.12.2007 16:23:56   
cmokec
Splišni, ti čisto verjamem, ampak jaz imam z Gregoračem same dobre izkušnje. Celo tikava se, kar sva enkrat že debatirale, da je skoraj nemogoče, pa je. Je pa res, da sem k njemu prišla z veliko ginek. težavo in še to po vezah. Moja G. je bila namreč njegova prijateljica in sta veliko kontaktirala okoli mojih zadev. Mogoče pa to spremeni celotno sliko in dojemanje pacienta.

Moje srce grejeta dva mala sončka: Sara (2001) in Pia (2005).

(odgovor članu PAJO)
Neposredna povezava do sporočila: 14
9.12.2007 17:10:39   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: cmokec

Splišni, ti čisto verjamem, ampak jaz imam z Gregoračem same dobre izkušnje. Celo tikava se, kar sva enkrat že debatirale, da je skoraj nemogoče, pa je. Je pa res, da sem k njemu prišla z veliko ginek. težavo in še to po vezah. Moja G. je bila namreč njegova prijateljica in sta veliko kontaktirala okoli mojih zadev. Mogoče pa to spremeni celotno sliko in dojemanje pacienta.

Ja no, možno, do mene se je obnašal pač kot do ene povprečne nosečnice.

(odgovor članu cmokec)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
9.12.2007 17:12:21   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: benika

Jaz imam dr. Hanđarja in ga ne zamenjam za nič na svetu. Kar se pa tiče same organizacije dela (govorim sedaj kar se tiče nosečnic in posvetovalnice) je pa tako; meni se sedaj zdi precej bolj organizirano kot 3 leta nazaj. Zjutraj prideš, te stehtajo, zmerijo pritisk, daš kri in vodo in te sestra potem naroči ob določeni uri in prideš nazaj.

Ja, saj pred 6 leti je bilo čisto isto, le da sem jaz, ko sem potem prišla nazaj, čakala po 2 uri in bila zadnja na vrssti. Tudi potem, ko sem res že komaj tam bivakirala. Vse nenosečnice so bile vedno pred mano. Pa tudi vse nosečnice.

(odgovor članu benika)
  Neposredna povezava do sporočila: 16
20.11.2008 12:38:59   
biba217
Zivjo

Mene pa zanima, ce ima katera izkusnje s dr. Reljićem?
Nikjer nisem zasledila nobenih pohval ali kritik o njem, tako bi vam bla res zlo hvalezna.

uzivajte na soncku:)

(odgovor članu iva77)
Neposredna povezava do sporočila: 17
21.11.2008 13:38:52   
Anja PiPi
dr. Hanđar je zakon.. poznam jih kar nekaj, ki ga imajo in vse ga hvalijo. .res je strokovnjak ena A! sestre pa še ne poznam.. mam 16. januarja pregled pa lahko kaj več povem..

:))

...just another girl with a dream in her heart...

(odgovor članu biba217)
Neposredna povezava do sporočila: 18
25.11.2008 21:34:43   
lotkla
IZVIRNO SPOROČILO: Lunca1

Jaz imam Podlipnikovo in sem zadovoljna.

Jaz tudi. Mi je bilo najbolj všeč, ker je vsakič delala ultrazvok ko sem bila user posted image .

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 19
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.