Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: iva77 da se da z njim pošteno pogovarjat. To Gregorač definitivno ni. Jaz kot nosečnica ne bi šla več k njemu, ker sem skozi vso nosečnost iz njegovih ust slišala kakšne 3 "hme". Pa zaradi teže me je opominjal z dvema besedama vsakič, to pa ja. Lahko da je strokovnjak, tega ne vem, tega ne more nihče tule sodit, ampak za dobiti odgovor na kakšno vprašanje pa definitno ni primeren. Kaj šele, da bi sam od sebe kaj povedal. Res, če ga vprašaš, ne odgovori. Naj mi pes crk crkne, če ni tako. Sem bila pa na prvem UZ pri Handžarju, slučajno, on pa je bil tako prijazen, da se bom zapomnila za celo življenje. Prvi UZ je vsaj zame bil nekaj še povsem neresnoičnega, vsaj talrat, ko sem šla tja. Ko sem pa odhajala iz ordinacije, sem bila pa po zaslugi dr. Hanđadrja res v 9. nebeseih. usta so mi do doma kar sama lezla narazen, se sploh nisem mogla nehat smejati. Res,tega občutka sreče pa ne bom nikoli pozabiola. Po zaslugiu dr. Hanđarja. Ker pa sem bila stara tisto leto, ko sem rodila, 35, me je mallo skrbelo, kako bo z otrokom, in bi z veseljem šla na amniocentezo. Ker stroške preiskave krije zavarovalnica šele po 37. letu starosti nosečnice, mi je dr. Hanđar rekel, da splloh ni problema, da se pač na napotnico napiše en indic, ki preiskavo opraviči. Ampak potem dr. Gregorač o tem ni nič vedel, še tega ne, da je do 37. leta preiskava samoplačniška. Tako da jaz noseča k dr. Gregoraču ne bi šla več. Zaradui kakšnih ginek težav ja, kot nosečnica pa ne. Sploh če bi bila to moja prva nosečnost.
|