Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: ali ste zamenjali prijatelje, ko ste post... 10.12.2007 13:37:49
|
|
|
|
Nika v službi
|
Imam 2 resnični prijateljici - ena je še iz otroštva, ena pa iz časa najstništva, torej obe krepko čez 20 let! Obe sta še neporočeni in brez otrok, a prijateljstvo ostaja, mislim in upam, da za večno. Ker sta pravi prijateljici. Seveda se teme pogovorov spreminjajo, tudi frekvenca srečanj je drugačna (manjša), ampak tista pristna veza ostaja. Vem, da ju lahko pokličem sredi noči in obratno. Mislim, da se obe strani morata prilagajati, odraščati, se spreminjati, tako kot se spreminja tok življenja. Če smo včasih žurali cele noči in igrali tarok pozno v jutro, se danes pogovarjamo o drugačnih temah, ampak prijateljstvo zaradi tega ni ničesar izgubilo. Sama se malce brzdam pri otroških temah, ki mojih dveh prijateljic ne zanimajo, one pa tudi razumeta, kadar zaradi družinskih obveznosti ne morem ravno kar "skočiti", kot sem včasih. Sem pa pridobila nekaj novih znancev, ki (še) niso prijatelji, se pa družimo, ker imamo podobne poglede in otroke. Še vedno pa nam je izredno lepo tudi v krogu širše družine in sorodnikov.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 10.12.2007 21:13:56
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?