Anonimen -> RE: ali ste zamenjali prijatelje, ko ste postali starši? (9.12.2007 15:26:02)
|
Imela sem prijateljico iz otroških dni, ki sva bili kot rit in srajca. Ko se je poročila, se je obnašala, kot da bi " b... za jajca prijela", mene pa dobesedno odklenkala. Nad to prijateljico sem bila zelo, zelo razočarana in mi je bilo leta hudo za njo. Bila je edina prijateljica, ki sem se ji zaupala in ki sva bili v dobrem in slabem skupaj (tako sem vsaj mislila). Moževi prijatelji so ga žurali, ko sva midva imela otroke. Ravno toliko se poznamo, da se pozdravimo. Imam pa kup novih prijateljev/ic, ki smo se spoznali v šoli, ki imamo skupaj v razredu otroke. Imam tudi nekaj priajteljic, bivših sodelavk, ki imamo še vedno stike. Sem pa ohranila tudi nekaj stikov znankami iz otroških dni. Slišimo se enkrat na pol leta in tisto po dve uri. Da pa za prijatelja nimaš časa, ko imaš otroke - lari fari. Jaz osebno rada poklepetam, vendar z resno osebo, ne pa da "bedastoče poslušam". S takimi se rajši ne srečujem. Sem pa zelo vesela, da obstaja ta forum, kjer si izmenjujemo mnenja, izkušnje... Prijatelj je zame tisti, ki te posluša, ki te razume, in seveda obratno... Lp
|
|
|
|