Dojenček in petarde (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Novorojenček, dojenček



Sporočilo


picola1 -> Dojenček in petarde (8.12.2007 19:36:18)

Mene pa zanima, kako so vaši nekajmesečni dojenčki prenašali pokanje petard. Še posebej me zanima, kako je zunaj, ker v stanovanju je še kar znosno, se ne sliši toliko. Kako je bilo s sprehodi?




pikecpokec -> RE: Dojenček in petarde (8.12.2007 20:25:15)

Pri nas zaenkrat še ne pokajo. Me je pa groza ko se bo začelo! Po mojem bom koka fejst nadrla če jo bo vrgu kje blizu. Matr, res na vem zakaj tako uživajo pri tem! A so mal bolani al kaj?!?![image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image]




ninaintomaz1 -> RE: Dojenček in petarde (8.12.2007 23:25:48)

PO POTI SPOMINA IN PRIJATELJSTVA SVA SE S SOSEDO SPREHAJALI IN NAJINI PUNČKI STA SPALI DOKLER NI MIMO PRISEL MULC IN PETARDO VRGEL SKORAJ POD VOZIČEK.OBE STA TAKO JOKALI DA STA SE SKORAJ RAZPOČLI.MULCI NIMAJO NOBENEGA ODNOSA DO NIKOGAR IN SO POPOLNOMA BLAZNI!!!!!!!!!!!




pikica86 -> RE: Dojenček in petarde (8.12.2007 23:30:51)

pred nekaj leti me je zadela petarda, in sem bila poškodovana po roki in nogah.še zdaj me strese ko vidim oziroma slišim ko tako nespametno mečejo petarde, res me je groza sedaj ko imam skoraj 4 mesečnega [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image] iti na sprehod.

ne razumem kako lahko nekdo uživa, ko meče petarde pred ljudi, in vidi kako se ljudje prestrašijo[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image].bogi šele naši[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image] 




sinnerka -> RE: Dojenček in petarde (9.12.2007 0:40:00)

nimam pojma kako bomo to preživeli ker mamo novorojenčka in me kar strese ob teh petardah 




poliloni -> RE: Dojenček in petarde (9.12.2007 8:30:58)

Naš ta mal je lani do božiča hodil normalno spat - sem ga dala v posteljo, prebrala pravljico, ugasnila luč in šla v drug prostor on je pa potem počasi zaspal. Potem pa je za božič full pokalo (jaz sem pa bila ravno pod tušem) in se je tamal zelo ustrašil. Ko sem prišla v sobo je bil čist fertik. In potem je sledilo dolgo obdobje, ko ni hotel sam zaspati - sem morala biti ves čas zraven. Tako, da letos ne bom ponovila iste napake (šla ob neprimernem času pod tuš - bom mogla počakat, da pride gospod domov) in bom v bližini,da vidi da sem tam, če se zaradi pokanja zbudi.






pikecpokec -> RE: Dojenček in petarde (9.12.2007 9:17:17)

Ej, ne vem kaj bi naredila da mi nekdo pod voziček vrže petardo! Jst ga po mojem tko prebutam, pa ni varjante da bi mi pobegnu! Pa ni važn, če je 2 metra visok pa če ma sto kil. Jst ga razsujem [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image]
Pa kaki idioti so eni!




ZARA -> RE: Dojenček in petarde (9.12.2007 9:44:03)

Sprehajat se greš pač tja, kjer ne mečejo petard. V naravo. Glede spanja pa ni bil nikol problem, je prespala vedno vsa pokanja, vključno z NL bombardiranjem.




Freycha -> RE: Dojenček in petarde (9.12.2007 10:31:10)

Dita je prvo pokanje doživela še v porodnišnici, ker je bilo konec festivala Lent in so 100m stran zračne linije spuščali ognjemet. Se je porodnišnica kar tresla in bobnelo je, kot bi bombe padale. Ona je pa kar spala, se sploh ni dala motiti... Pa zadnjič na sprehodu je en ne daleč stran petarde metal, pa tut ni trznila.....





picola1 -> RE: Dojenček in petarde (10.12.2007 0:10:31)

No, izgleda, da je spet odvisno od vsakega otročka posebej...Bomo videli, kako bo naša to prenašala, me prav zanima...
Na sprehod bova pa res šle v naravo (se bo treba nekam iz mesta zapeljat), bo takrat glih tolk že stara, da jo bom dala lahko v kengurujčka (upam samo, da ji bo všeč bit not).




Naja30 -> RE: Dojenček in petarde (10.12.2007 10:35:14)

Lani je bila stara 1 mesec za novo leto in ga je lepo prespala. Petarde je niso motile. Upam, da bo letos tudi tako.
Kako je s sprehodi, pa ne vem. Lani še nismo toliko hodili ven, letos bomo pa malo pazili, pogledai okoli sebe.




Stran: [1]