Kri v blatu (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Novorojenček, dojenček



Sporočilo


Anonimen -> Kri v blatu (3.1.2005 20:55:34)

Včeraj sem malemu (5,5 mesecev) dala za jest bananino kašico od Alete. Pojedel je je kar nekaj, toda zvečer sem opazila, da je bila v blatu sluz, ki je imela nekaj tankih "nitk" krvi. Seveda sem se prestrašila in sem hotela it k zdravniku, toda kasneje, ko je kakal, se to ni več pojavilo - tudi danes zjutraj je bila vsebina pleničke čisto ok. Je bilo to morda od kašice? Ali ima katera kakšne izkušnje s tem? Ker se to ni več zgodilo, nismo šli k zdravniku, vendar me vseeno malo skrbi. Ne bi pa rada šla tja, ker je ravno zdaj obdobje vodenih koz in drugih bolezni...




buča -> Kri v blatu (3.1.2005 20:58:42)

Brez skrbi,to ni nič nevarnega.Naša je imela to ene 3 pri starosti 2 mesca.Sm paniko zagnala za brez veze,zato se pomiri.Ja take tenke rdeče nitke kot iz želeja so.;)




saba01 -> Kri v blatu (3.1.2005 21:18:32)

oj
Tudi moja prva hčerka je imela rdeče nitke v blatu pri 2 mesecih.Takrat sem bla panična in sem jo peljala k zdravniku :( ,napotili so me v bolnišnico.
Bile sma na opazovanju 7 dni in na koncu so ugotovili,da je Špela težko kakala in se ji je na ritki naredila ranica.
Ali težko kaka?
LP,Sabina:sloncek:




Nejka1 -> Kri v blatu (3.1.2005 21:57:49)


Veš, tudi jaz sem v kakcu opazila neke vrste krvavo sluz, ko sem začela intenzivno s gosto hrano- pa mislim, da je bilo to ravno po banani.Tudi jaz sem s strahom čakala, kaj bo z naslednjim kakcem, vendar je bilo vse Ok in se ni več pojavilo.
Lp, Nejka




tralala -> Kri v blatu (3.1.2005 22:03:33)

Tudi naš je to imel pri 3 mesecih in je po par dneh zginilo. Mi smo povezovali s pitjem instant čaja in ko smo mu ga nehali dajat je vse zginilo. Sem pa tudi jaz zapaničarila in šla k zdravnici, a mi ni zanla pomagat. Ona je rekla, da ima ranico na odprtinici, kar sploh ni bilo res (je že morala dati kakšno strokovno mnenje). Kri je bila pomešana v sluzi.
Saj te vidim, kako študiraš zaradi česa bi lahko to prišlo. A brez skrbi, to ni nič hudega. Bo šlo mimo, oz. je verjetno že šlo.
LP




Anonimen -> Kri v blatu (3.1.2005 22:20:21)

Špela&Staša, ne kaka težko, pravzaprav je njegovo blato čisto tekoče, kot pri dojenju. Upam, da do tega ne bo več prišlo, ker mi je res kar hudo odpret pleničko, ko pa ne vem, kaj me bo noter pričakalo...




saba01 -> Kri v blatu (3.1.2005 22:24:36)

Saj s tem nisem mislila kaj slabega,verjetno je od hrane.Ker sem tudi jaz bila zaskrbljena in na koncu sem dobila odgovor da je le ranica in 7 dni bolnišnice,zato pravim,da se ne sekiraj preveč .Jaz sem bila prav jezna,ko so me poslali v bolnico tam pa so ji samo ritko mazali z hladilno kremo...
Upam,da te nisem prestrašla ,ker to ni bil moj namen,ker tudi če bi bila ranica to ni nič hujšega je treba samo rito fajn mazat.
LP,Sabina:sloncek:




Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (4.1.2005 14:48:34)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]




Anonimen -> Kri v blatu (4.1.2005 18:54:21)

Špela& Staša, ne vem, zakaj bi ti kaj zamerila, saj pa nisi nič takšnega napisala, za kar bi lahko bila užaljena. Hvala vsem za izkušnje, malo ste me pomirile. Krvi več ni, tako da predvidevam, da se je tudi Davidu zgodilo isto kot vašim malim. Upam pa, da do tega ne bo več prišlo.




Stran: [1]