ZVEZDICA 22 -> Prvi pozdravčki v letu 2005! (4.1.2005 14:34:46)
|
Za Tinko74! Lep pozdravček tudi tebi! Veš da tudi moj trebušček tako raste,da se mi zdi da me bo zdaj,zdaj razneslo!Tudi sama komaj čakam,da grem zapravljati za piškotka in da končno nakupim nekaj cunjic,čeprav ti moram po pravici povedat,da sploh nimam predstave kaj točno moram kupiti,zato bom za prvič morala prositi nekoga za nekakšnega inštuktorja,da ne bom slučajno nakupila preveč ali pa kaj smešnega.No saj ni tako hudo,ampak veš kako je, če to delaš prvič v življenju! Dlede...(digi-dagi....:)),pa je pri meni prav zanimivo,še do prejšnjega tedna sem bila prav nezainteresirana,vse prav zaradi utrujenosti in občasnih slabosti,konec leta pa se je ful spremenilo vse.Zvečer ko pridem iz službe,hočem včasih svojega dragega kar posilit:)Tako da ne vem kako to,da se je naenkrat tako spremenilo.Upam,da bo še nekaj časa tako ostalo.Jutri pa imam pregled pri g. in upam,da bom zopet zvedela kaj lepega,ker me je pred prazniki ful skrbelo,ker me je nekaj ful bolelo v predelu jajčnika! Želim ti lep dan še naprej,....zvečer pa.....didi,digi,dagi!
|
|
|
|