|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Grizenje nohtov
7.12.2007 21:01:50   
Anonimen
Mene pa zanima kako se odvasti grizt nohte. Probala sem že vse laki, ampulce, tekočina ki peče za crknt ma nič ne pomaga. Kaj naj storim , sama ne vem kaj.
Včasih ko si dam v glavo, da ne smem mi zrastejo mal čez , ko sem ka živčna ali se spozabim pogrizem vse.
KAJ NAJ STORIM POMOČ, NASVET
tnx
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Grizenje nohtov
7.12.2007 21:10:53   
riders
Jaz sem si dala umetne nohte.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
7.12.2007 21:12:24   
Strawberrie Cherrie
mene pa nekaj zanima:
a tiste, ko si grizete nohte, ali potem to roževino dol pojeste ali ven špuknete?

(odgovor članu riders)
Neposredna povezava do sporočila: 3
7.12.2007 21:18:21   
riders
IZVIRNO SPOROČILO: Strawberrie Cherrie

mene pa nekaj zanima:
a tiste, ko si grizete nohte, ali potem to roževino dol pojeste ali ven špuknete?

A misliš tiste, ki imamo umetne nohte? Mene je čist minilo grizenje, nohtov niti do ust ne prinesem več user posted image

(odgovor članu Strawberrie Cherrie)
Neposredna povezava do sporočila: 4
7.12.2007 21:19:31   
Anonimen
Nikoli jih ne pojemuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu riders)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
7.12.2007 21:32:04   
Strawberrie Cherrie
IZVIRNO SPOROČILO: tajag

Nikoli jih ne pojemuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

al potem jih ven špukneš? a to na tla? al v roko? v robček?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
7.12.2007 21:39:59   
Anonimen
Jst sm se jih odvadila z mavalo stop. Mislm ni mi jasno kako si jih lahko grizeš k maš tist gor namazan? K je pa res tako ogabno za kozlat.
Pomagajo pa tud umetni nohti ja, k tistih pač ne moreš griztuser posted image .

Pa mal razmisli kaj vse prijemaš z rokami(denar, kljuke, vozičke v trgovini....) pa kolk ogabnga folka k se po jajcih praska pa ne umiva rok je to že pred tabo prjelo. Te bo hitro minilo dajat prste v ustauser posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 7
7.12.2007 22:50:14   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image za kozlatuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
7.12.2007 22:51:09   
helloKitty
Daj si gel gor.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
8.12.2007 9:24:55   
Blejka26
vsak ima kakšno grdo razvado..tudi jaz grizem nohte-žal.Sej ko se odločim da bom prenehala,potem se potrudim in imam lepe nohte,a za to si moram vzeti čas.Vsak dan sem si jih mogla lakirat,pilit..drugače so se mi takoj zlomili..moram pa rečti da sem mela res lepe vedno ko sem jih pustila..in zakaj jih sedaj ne morem..ker imam dva otroka in zadnja je stara 1mesec in se bojim da jo opraskam in niti časa nimam za tako skrb nohtov..samo da mamo odraste mlajša bom ponovno mela dolge..

Neja 27.12.2005
Tjaša 22.10.2007
najlepši razlog zakaj živeti

(odgovor članu helloKitty)
Neposredna povezava do sporočila: 10
8.12.2007 10:57:22   
Anonimen
Jaz sem tud enkrat že nehala z MAVALA STOP. Vendar sem si pol nehala mazat, ker je blo grozn - karkol sem jedla, je bil tist nagravžen okus zraven...

Sicer pa zdele tuhtam, da si bom spet namazala - bom še kej shujšala..user posted image

(odgovor članu Blejka26)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
8.12.2007 11:03:44   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: biba12

Jaz sem tud enkrat že nehala z MAVALA STOP. Vendar sem si pol nehala mazat, ker je blo grozn - karkol sem jedla, je bil tist nagravžen okus zraven...

Sicer pa zdele tuhtam, da si bom spet namazala - bom še kej shujšala..user posted image

Ja res je ogabno. In pol pozabiš in primeš sendvič in .....bljakuser posted image . Sam men je sam to pomagalo da sem nehala grizt.

Aja pa jst mam tud ful tanke nohte zato k sm si jih tak dolgo grizla. Pa si jih vsak dan mažem z kremico od afrodite za nohte in kožico, jih ful ampak res ful utrdi. Pa k so mal daljši si konice namažem z eno tekočino ki utrdi noht. Sam moreš res sam konice namazat. Je pa tud od mavale.
Una kremca od afrodite je pa res super, pa za ful dolgo jo imaš čeprav je ful majhna. K se sam po nohtih namažeš.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
8.12.2007 12:33:19   
Strawberrie Cherrie
Še zdej ne vem, kam daste tisto, ko vstan odgriznete?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
8.12.2007 12:38:28   
Anonimen
Karin, dej mi prosim napiš točno kako se reče... Da ne bom iskala po trgovinah..

SC: ne vem, al se mal norce delaš..user posted image  Mogoče se teb zdi to čist neumen "problem", ampak ti povem, da je to res ena grda razvada in, da dvomim, da je katera ponosna na to. Baje naj bi ti primankovalo vitaminov, zato, pa potem človek grize nohte. Jaz verjamem, da je bilo tako, ker sem to delala, že čisto od majhnega. So mi ne vem s čim mazali nohte, pa ni pomagalo... Sedaj je pa to pač razvada, ki se jo niti ne zavedam. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 14
8.12.2007 12:40:55   
Anonimen

Jst sm pojedla....user posted image rabiš vrečko za bruhat?user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 15
8.12.2007 12:42:53   
Anonimen
Karin, dej mi prosim napiš točno kako se reče... Da ne bom iskala po trgovinah..

Firma afrodita, majhna škatlca, kremica čist mičkena....ime pa....mmmm....pojma nimam. Gor piše krema za učvrstitev nohtov.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 16
8.12.2007 12:46:13   
Anonimen
kaj pa un od Mavale, za utrditev?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 17
8.12.2007 12:52:36   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: biba12

kaj pa un od Mavale, za utrditev?

Nimam ga zdej k mi je zmanjkal, pa se ne spomnim kk se reče. Bom ti v ponedeljek sporočila k grem novga kupit.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 18
8.12.2007 13:01:05   
Anonimen
ok. hvalauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 19
8.12.2007 14:08:29   
Strawberrie Cherrie
Nič si ne delam norca. Ja, če nekdo lahko vpraša, kako naj se odvadi grizt nohte, lahko jaz tudi vprašam, kam date tisto zadevo, ko jo odgriznete. in nikjer nisem napisala, da kogarkoli podcenjujem v problemu. Mislimuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 20
8.12.2007 14:09:05   
Strawberrie Cherrie
IZVIRNO SPOROČILO: karin24

ne, ne, mam kr ok želodec.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 21
8.12.2007 14:10:15   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: karin24

ne, ne, mam kr ok želodec.

No še dobro....k si predaleč da bi ti jo prneslauser posted image . Ma sej je ogabno itak, sam takrat pač na to ne misliš. Jst si jih grizem že od kar vem zase. Včasih mi jih rata zgrizt ponoč v spanju celouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 22
8.12.2007 14:11:03   
Strawberrie Cherrie
ti bi mi zadevo prinesla, če bi bla bližje?a na ogled?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 23
8.12.2007 14:12:51   
Anonimen

ti bi mi zadevo prinesla, če bi bla bližje?a na ogled?

Ne....vrečko bi ti prneslauser posted image . Pa jst si jih že en čas ne grizem. Mi pomaga tista tekočina pa vedno k me prime pomislim kva vse je na mojih in za mojmi nohti pa me mineuser posted image .
Pa fajn se mi zdi k mi ni treba več rok skrivat. K prej sm jih skoz. Sploh v šihtu al pa na kkšnem sestanku mi je blo ful nerodno zarad mojih pogrizenih nohtov. K to pa res ogabno zgleda.

Neposredna povezava do sporočila: 24
8.12.2007 14:14:03   
Strawberrie Cherrie
Hvala bogu.user posted image
Zdej sem se že ustrašla.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Odlične ideje za letošnje krompirjeve poči...
Za starše smo pripravili izbor super zanimivih dogodkov, ustvarjalnih delavnic in počitnic, kamor se lahko odpravite z o...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?