|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   za hišo
3.1.2005 18:17:59   
Teni_
Imam eno vprašanje. Ker nameravamo letos gradit hišo, me zanima naslednje: pozna katera koga, ki riše hiše, oz, ki bi naredil načrt. Pa ne mislim, da ga mora katera poznat osebno, ampak na splošno, če ve katera za koga. Pa, da je iz MB ali okolice.

LP,
Mojca:rozica:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   za hišo
3.1.2005 18:28:34   
frutka_
...vem samo, da so dragi ko hudič... Sicer pa obstajajo tipski načrtii za hiše, ki se z vsakim letom spreminjajo. Takšen načrt lahko kupiš, je dosti cenejši kot pa načrt katerega si zamisliš sam.Cena načrta pa se mi zdi da je odvisna tudi od velikosti projekta torej od velikosti hiše.
Tposke načrte za hiše lahko najdeš oz. si jih ogledaš npr. na straneh od Riko hiš (moja sanjska hiška) in pa ne straneh Marles hš...pa morda še kje!

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   za hišo
3.1.2005 19:53:57   
mehurčica
Jaz sicer poznam 2 arhitekta, ampak je po moje tud boljše to, kar ti je Frutka svetovala. Če pa boš le želela arhitekta, pa povej, da jih probam kontaktirat.

:miska:

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   za hišo
3.1.2005 20:53:24   
Teni_
Mehurčica, bi te prosila, da bi jih probala kontaktirat, ker imamo posebne želje. No, ne toliko posebne, kot to, da morajo bit na točno določeni strani okna, vrata in podobno. Hiša bo kot prizidek in v obliki črke L.

LP,

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   za hišo
3.1.2005 20:59:14   
Anonimen
Mojca, kakorkoli že, ko boš iskala lokacijsko dokumentacijo za hišo ali pa karkršne koli načrte, POD NOBENIM POGOJEM NE HODI K PIN-u! Drugače pa bi ti priporočala tiste iz Urbisa.

(odgovor članu Teni_)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
   za hišo
3.1.2005 21:07:46   
Monika Š.
Jaz poznam absolventa arhitekture (piše diplomo). Mogoče bi bil absolvent cenejši? Do predkratkim je delal v biroju, še z dvema arhitektoma, zdaj pa se je sicer posvetil diplomi. Vem pa,da je dober.
Sicer (je bil) iz Tezna.

Če te zanima, sporoči. Ga bom vprašala.

LP

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   za hišo
3.1.2005 21:08:36   
StBarbara
Jaz imam arhitekta doma.
:kuza:

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   za hišo
3.1.2005 21:13:37   
Teni_
Ja, kakšni takšni bi bili še najboljši. Po moje so tudi bolj poceni. Glavno, da zna risat. Bomo tako ali tako sami zidali, pa ne rabi bit načrt ne vem kaj. Toliko samo, za boljšo predstavo.

LP,

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   za hišo
3.1.2005 22:20:17   
Ro-La
Ma sam dobrega zidarja si poišči, material nabavi, pa hop hitro hiško zgradi, kaj bi plačevala za risbice tolko tu mač preveč:)- , najboljše da si kr sama po svoji zamisli narišeš, pa če ni v bližini kakšnih nevoščljivih sosedov kr na črno zazidaj;).

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   za hišo
3.1.2005 23:52:53   
Teni_
Ne, na črno pa ne. Ja, ko znam tak lepo risat. Po moje bi še Teja lepše narisala.:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-

LP,

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   za hišo
4.1.2005 7:44:34   
Ro-La
saj potem legaliziraš, mislim da to gre:zmeden2:

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   za hišo
4.1.2005 8:25:55   
biba77
to je vcasih slo, romci. :) :)

mojca, zakaj pa na L? glede gretja je to med bolj potratnimi oblikami (dosti zunanjih sten).

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   za hišo
4.1.2005 9:08:29   
beba1234
Pojdi na spletno stran www.ingra.si kjer najdeš kar nekaj lepih hišk za katere izdelujejo načrte.

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   za hišo
4.1.2005 9:23:30   
biba77
Ingra ima zelo lepe nacrte, samo je (nama) bila malo odrocna (malo naprej od radgone) in draga.

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   za hišo
4.1.2005 9:53:02   
Teni_
Na L zato, ker bo tam kjer je __ garaža(upam, da veste zakaj gre; tista spodnja črtica), zgoraj pa balkon oz. terasa. Moj ne bi rad imel avta zunaj, drugače pa ni prostora.

LP,

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   za hišo
4.1.2005 13:04:51   
beba1234
Načrte je mogoče pogledati tudi v drugih krajih po Sloveniji kjer imajo pooblaščence. Lahko si njihovo mapo z okrog 250 tipskimi tlorisi tudi izposodiš. Izposoja stane 5.000,00 SIT. Tipski načrt stane 1.000 EUR, po naročilu pa 2.000 EUR.

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   za hišo
5.1.2005 20:36:38   
MINEJA
Tudi mi se sedaj ukvarjamo z načrtom za hišo. Do sedaj smo dobili dva predračuna: in sicer 2.000.000 SIT in 390.000 SIT. Kot lahko vidiš so cene zelo različne!!! Piši mi na privat pa ti lahko pove par naslovov iz MB!

:sloncek::sloncek::sloncek:

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 17
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?