rojstni dan (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

MINEJA -> rojstni dan (3.1.2005 17:14:28)

Kmalu bo moj Tinaj praznoval 1. rojstni dan. Rada bi pripravila zabavo za otroke in ne za starše.

Vem, da je že toliko napisanega na to temo, ampak nič konkretnega. Mene pa zanima kako ste ve organizirale 1. zabavo?

Osebno sem si predstavljala tako, da bi imeli veliki igralni kotiček za otroke, balone, milne mehurčke, da bi peli pesmice ...itd....

Hvala vam!

:muca::muca::muca:

lan -> rojstni dan (3.1.2005 17:21:17)

Jaz mislim,da je tvoja ideja prav dobra.
Pri nas ni bilo nič posebnega.Ker smo v Nemčiji,daleč od bližnjih,so bili na zabavi večinoma odrasli,3 otroci.
Jaz sem pripravila nekaj prigrizkov in kar dve torti smo imeli.Napihnila sem balone,ves pribor,krožniki,kozarčki so imeli razne otroške motive.
No,ko pridemo v Lj. bomo pa vajo ponovili in organizirali pravi otroški party za Lanov 1.roj.dan.

frutka_ -> rojstni dan (3.1.2005 23:08:43)

Če bodo kakšni večji otroci lahko povabiš čarodeja...najbolj pa bodo veseli norenja, skakanja, plesanja in zabave. Animiraš jih tako, da jim ponudiš kakšne kocke, ki jih pospraviš, ko se naveličajo in ponudiš nove, druge igračke. Pa barvice so obvezne in barvanke, pa balončki, kakšni avtki in starši čimdlje od njih, ker so otroci nenavadno pridni kadr jih ni poleg...Za jest pa jim pripravi kakšno pizzo, ki jo narežeš na koščke in sok na slamice v navadnih lončkih.

VSE NAJBOLJŠE TINAJ!!!

Stran: [1]