Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Katero kontracepcijo uporabljate? 7.12.2007 15:05:20
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: aluš Taly, jaz imam doma dvojčka (starejši fant). Je kljub vsemu še vedno 100X boljši kot kozorogec. Tamal je kozorog, s tapravimi rogmi, trmast ko 1000 . No, jaz sem pa tehtnica, ki ima podobne karakteristike kot dvojček, mogoče ga zato lažje razumem. Saj pravim, tiste ki jih do zdaj poznam. Ne se jezit. Sem v navezi z veliko punc tukaj, ki so dvojčki, pa sem prijetno presenečena.
|
|
|
|
RE: Katero kontracepcijo uporabljate? 7.12.2007 15:08:34
|
|
|
|
Anonimen
|
Kozorogi: imam zelo lepe izkušnje z njimi, veliko jih je v familiji. Dobrosrčni, vse bi dali kar imejo, čeprav zase ne. Trmasti so ja, ampak če rabiš pomoč vstiski, so oni najboljši. Mogoče zato tako mnenje, ker imam pač življenje z očetom kozorogom, sestro kozoroginjo... Sicer pa, določene ljudi gledaš z drugačnega vidika ko izveš njegovo astrološko znamenje. Podlo, ni kaj. Ampak taki smo. Kar preberemo, obrnemo takoj v prid sebe.
|
|
|
|
RE: Katero kontracepcijo uporabljate? 7.12.2007 16:01:16
|
|
|
|
Anonimen
|
nobene
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 7.12.2007 18:26:04
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Katero kontracepcijo uporabljate? 7.12.2007 18:32:46
|
|
|
|
Kinokija
|
zanima me katero kontracepcijo uporabljate in kako ste zad IZVIRNO SPOROČILO: aluš zanima me katero kontracepcijo uporabljate +15 kg...
|
|
|
|
RE: Katero kontracepcijo uporabljate? 7.12.2007 20:57:53
|
|
|
|
puncica
|
Punce spet smetite temo Kako ste lahko takšne? Pri nas nimamo kontraceptijce oz. se gremo metodo umika to pa zato ker bomo itak še mel enega enkrat. KT pa ne bom imela nikol več kaj pa kakšne injekcije, mirena al pa kej podobnega?
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?