Grize me (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Novorojenček, dojenček



Sporočilo


lol -> Grize me (3.1.2005 16:32:32)

Moj sinek je star 4 mesece in me grize(ščipa).Ko je ga srbijo dlesni in me zgrabi.Kaj naj dtorim?S čim mu lahko to preprečim?Parkrat sem že rekla auva bolj naglas pa nič ne pomaga.

LP,lol :ups:




Anonimen -> Grize me (3.1.2005 16:34:35)

Mene je grizla (stiskala z dlesnimi), bolj sem tulila, bolj je stiskala. pri nas je pomagalo, da sem se delala, da nič ni.
Ampak zdaj je šele :hudicek:, ko ima 5 zobkov in se čez dan sploh ne zna priklopit brez da bi grizljala zraven. :((
Še dobro da ponoči zna! :bravo:




Kenny -> Grize me (3.1.2005 17:57:51)

Naš je tudi to počel pri ene petih mesecih, pa sem bolj strogo rekla, da ne sme in da me boli in ga malo umaknila s prsi, pa je po kakšnem tednu dojel in me ni več grizel. Me pa še zdaj med dojenjem praska, ne vem, kakšna navada je to?!:zmeden:

Lp, Kenny




Gina -> Grize me (3.1.2005 18:48:59)

Mene tudi! Nič ne pomaga, če zatulim, kar naredim podzavestno, niti če mu odločno rečem NE, niti če ga ignoriram, niti če se umaknem... Nič ne pomaga. Prav z največjim veseljem v hipu in z vso silo stisne zobe skupaj. Zobki so majhni in hudo špičasti. Tako me je strah, da bi me še enkrat (zadnjič me je do krvi), da si samo še stiskam. Bova počasi zaključila. (Samo moj ni več samo na mleku) pa pa




Nejka1 -> Grize me (3.1.2005 22:06:55)

Si poskusila dojiti z nastavkom, npr.aventovim. Jaz sem v začetku tudi imela probleme, sedaj pa ves čas dojim z nastavkom in je čist OK.
Lp, Nejka




Gina -> Grize me (3.1.2005 22:29:02)

Ja vse otroke sem prvi mesec dojila z nastavkom, ker me je bolelo za pop. Zdaj ga pa pri skoraj 8. mesecih ne bom več tako, ker to potegne svoje za sabo.




Gina -> Grize me (3.1.2005 22:30:03)

P.S.: za tiste, ki imajo mlajše otroke pa se splača poskusit. Moj je bil praktično 6 mes. samo dojen.




Nejka1 -> Grize me (4.1.2005 12:55:20)

Kaj pa misliš s tem"potegne svoje za sabo"??

Tudi jaz sem dojila polno do petega meseca, potem pa postopoma začela uvajati gosto hrano.Dojiva pa se še, star pa je sedem mesecev.




Gina -> Grize me (4.1.2005 15:47:57)

Nejka, a si kdaj dojila z nastavkom? To je veliko bolj štorasto kot brez. Vsakič ga moraš najprej namontirati, potem prepričati otroka, da je to ravno tako dobro - vsaj z mojim je bilo tako - potem traja nekaj več časa, da sploh priteče, potem ko pa teče, pa otrok ne more vmes počivat, ker se začne nabirati v nastavku mleko, ker nastavka ne moreš tako kot joške, ko šprica ven umaknit in pokrit s pleničko, ampak se ti vsa tista količina zlije naenkrat po tebi, ko se nastavek "odlepi". Ko končaš, moraš nastavke umivati in prekuhavati. Da ne govorim o tem, kako to izgleda ponoči. Jaz ga leže z nastavkom sploh ne znam dojit- niti podnevi, ko sem pri zavesti ne.
Skratka, odločila sem se, da nehava, pa če me katera obsoja, ali pa me razume. Ne morem več tako dojiti, res ne.
pa pa




Nejka1 -> Grize me (4.1.2005 20:03:58)

A veš. da jaz od vsega začetka- no od drugega tedna dealje dojim z nastavkom.Ker sem imela tako "uboge" in razpokane bradavice, pa še prijeti je ni mogel, tako, da sem začela z nastavkom. Ja, mogoče je na začetku res smotano, ampak se navadiš, sploh pa, če ti brez njega vleče kri iz razpok na bradavicah, kot je bilo pri meni.
Potem, ko pa imajo zobke, pa je sploh kriza, ker grizejo, tako,da midva vztrajava pri nastavku. Prekuhavam pa jih skupaj z flaškami.
Lp




Stran: [1]