emaa -> RE: December(ke/čki) 2006 (11.7.2008 20:09:41)
|
Naja jaz imam dve raketi, sta mi že oba padla z okenske police, ker se ne pustita prepričat, da se to ne sme, kljuke sva z oken odstranila, ker si je Luka odprl in šel skozi okno ven, tako da sem plezala za njim (cel čas zraven, samo ne morem takoj Davida iz rok vržt). Pa je okenska polica visoko, saj sva v podkletenem stanovanju. Za bušk, odrgnine, kri se ne sekiram, jih imata skoz. Norita cel čas, danes smo bili pri sosedu, pa je njihova punca samo 6 mesecev starejša, pa sta naša dva pogruntala in našla vse stvari, ki zanju niso primerne. Pa sme veliko sama, ker kolegu pomaga, ker zidajo. Pride iz službe, poje, gre naprej, pride domov ob 10ih, pa ni sile. Po parku, če grem, gresta vsak v svojo smer, David si npr. pr hrani ne pusti pomagat, rajši ne bo jedel. Jaz bi pa še kakšnega imela, pa je treba skoz letet za njima, to je bilo na morju isto, usedeš se, ko spita, pa vse krožnike in krhko posodo ter nože sva iz une kuhinje umaknila, ker sta skoz odpirala in ven zlagala. Ostale sobe vmes zaklenila, šteko vode pred umivalnik, ker sta tud tam šarila, itd. TV sta skoz prižigala ugašala, menjala kanale, dajala na glas, potihem. Ni da ni, in to seveda duplo, zakaj pa misliš, da imam vse pod ključem, li drugo zaščito, ker si ne pustita pridet do živega, Luka gre po toboganu z nogami ali rokami naprej, tko kot se mu sprdne (na srečo je majhen). Večino noči sicer spimo, se pa tudi kakšno zgodi, da je kraval, potem dostikrat eden tako dolgo vztraja, da zbudi še drugega, pa sta takoj uro, dve okoli preden zaspita.
|
|
|
|