r1ta -> RE: December(ke/čki) 2006 (9.6.2008 11:24:28)
|
Ojla ženskice! Mi smo preživeli vikend zelo lepo. V soboto smo praznovali in je seveda bila Ana v središču pozornosti. Malo smo vrgli na žar, da so tile naši nizozemci okusili balkanske dobrote - čevapčiče, za katere pravijo da so čivave, ker ne morejo rečt čevapčiči[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]. Včeraj pa smo odjadrali na obisk k prijateljem, ki so na dopustu v enem od otroških kampov. Ta otroški kamp je za otroke do 6. leta starosti in je temu tudi prilagojena ponudba in program. Vsako uro se dogaja kaj luštnega. Tako smo se šli ob treh kopat v bazene, ki so seveda otroški, z maksimalno globino vode 30cm in raznimi igrali, tobogani, gradovi, medvedki, ki špricajo vodo... skratka res luštno. Ob štirih je bila predstava v otroškem gledališču in sicer sneguljčica na malo drugačen način. Ana se je čudila in gledala in neizmerno uživala, na koncu pa animirala vse po vrsti. Ta deklica se res ničesar in nikogar ne boji. Na začetku predstave nas je pri vhodu pozdravil velik medo (človek oblečen v medveda) in sem mislila, da se ga bo bala. Ma ja! Takoj je stegnila rokice k njemu in mu pod nogami cepetala, da jo je opazil in objel, pa mu je rekla: "Mo, mo" (moj, moj). [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] Potem pa še večerja in dan se je končal. V avtu je zaspala v eni minuti! Če pa vam povem kaj se mi je ponoči zgodilo mi boste pa težko verjele. Živimo v osmem nadstropju. In ker je bilo včeraj vroče in je tudi noč bila topla, smo pustili balkonske vrate odprte. Ob pol treh pa me zbudi neko praskanje. Odprem oči in pogledam proti smeri praskanja. Zaradi luči zunaj sem videla neko črno gmoto pri vratih omare, zato prižgem nočno lučko v tistem pa ta črna gmota smuk proti balkonskim vratom. Še vedno zaslepljena od luči in šokirana, začnem vpiti na J. da imamo žival v stanovanju! Prižgema vse luči, J. pregleda vso stanovanje, jaz pa sem stala na postelji vsa prestrašena in razmišljala na katero omaro bom pobegila, če ta žival začne letati po hiši. Nič nisma našla in očitno je ta reč pobegnila direkt nazaj na balkon in iz njega po poti kot je prišla. Okay, malo sem že začela dvomit vase, kar mi res ni logično, kako bi žival lahko prišla v naše stanovanje. Edina možnost je po balkonu, ker so balkoni našega nadstropja povezani in bi še dober akrobat lahko hodil po zunanjih zidovih balkonov. In če ima kateri od sosedov mačko, je le-ta lahko smuknila ponoči ven in po pomoti prišla k nam. Samo potem se ne bi ta žival tako zelo ustrašila. Res nobene logike. Jaz sem že pomislila, da se mi meša, potem sem pa pri omari, kjer je praskalo našla črne živalske dlake. Lahko verjamete, da od tega trenutka naprej nisem spala kaj preveč dobro...[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] Danes sem že okopala Aniko, ker je včeraj rovala po pesku, zdaj me čaka še perilo in malo pospravljanja, likalo se bo pa samo, če se hoče! No, se spišimo!
|
|
|
|