crci06
|
EMA A si ti že od nekdaj tolk pridna, al te to pač življenje prisili in nauči? ko se zdaj jaz spomnim, kolk jaz jamram, ko mi eden vse posračka in pobruha... Dobra si! In ja, le privošči še sebi kaj hrane in kakšno dobro kavico! Bolančki se pa hitro pozdravite, zdaj bo čas praznikov in bo treba ŽURAAAAAAAAAATTTTTT!!! Dejte jim to za prebrat, mogoče bo kaj pomagalo Kaj še? Aja, hotela sem vprašat, kako to zgleda AB za otroke. Grda šala, ampak če gre za tablete, bi jih nejc pomoje najlažje pojedel tako, da mu jih nekam nastavim in ko bi jih našel, bi ga dal v usta. Seveda bi potem mogla imeti 3-kratno zalogo zaradi takih, ki bi poslinjene letele kam. Dobro, da pišete, kakšne teste imate! Sploh nisme pomislila, kaj bi moj že moral znati. Bomo videli čez 14 dni, ampak žogo dvomim, da bo vrgel. Koliko velika pa je taka žoga? Tisto veliko - za v vodo gre nejc iskat, jo objame in prinese . tako iz blaga, za dve pesti veliko, pa baše v usta in jo ne ne spusti, kaj šele vrže . trenirala ga pa tudi ne bom. No ja. Ne, saj se hecam, res ga ne bom. Ja, r1ta, kar je lepo, hitro mine. Ampak pomisli, kolk vama bo šele doma lepo, ko vaju ati pogreša in smao razmišlja, kako vaju bo razvajal... Ker naš opoldanski spanec običajno tudi hitro mine, bom kar zaključila. Mogoče mi celo uspe še do kofeta pridit vmes.
|