Natali07 -> RE: December(ke/čki) 2006 (15.3.2008 18:31:11)
|
Se na hitro oglasim, ker že dolgo ni bilo glasu od mene. No z vrtcem smo dobro začeli teden in ga slabo končali. kajti prejšnji petek je začel bruhat in nato driskat. Sva šla v soboto k zdravnici in je rekla, da ima znake rota virusa. V soboto se je vse skoraj umirilo in sem mislila, da ne bo treba v bolnico ampak je bil ponedeljek prava katastrofa in sva pristala v bolnici, kjer sva bila do petka in so potrdili rota virus. Dobival je infuzije in so ga karnaprej špikali, ker infuzija ni tekla ali so mu jemali kri. Če ga niso ene 15 špiknili me naj vrag. Ko so ga zadnjič mi je bilo že kar slabo, ko sem gledala in mi je šlo na jok. Izkopiček vsega pa je, da se sedaj zelo boji, če ga kdo v modrem ali belem samo prime za roka - se dere kot bi ga dajali iz kože. Ampak danes je že pravi vragec - navihan in razigran, tako da gre na bgolje. Ma če se bo tako nadaljevalo kot smo začeli ga bo treba po hitrem postopku izpisat iz vrtca. Tudi meni je slabo in bruham in močno upam, da samo zaradi nosečnosti in da se nisem nalezla od njega. Sem uporabljala vso preventivo:predpasnik, rokavice, razkužila, neprestano umivanje.... pa ne vem če je zaleglo. Še druga slaba stran pa je da so slišali šum na srčku in imamo čez en mesec še en EKG in tudi testiran je bil ponovnona alergene. Potrdili so pršico [image]http://www.alergije.net/forum/Smileys/classic/cry.gif[/image], pa sem tako upala, da ne gre po mojih stopinjah. In seveda vse kar sem rekla za testirat in so testerje imeli: polenta, ješprem, prosena kaša, banane, breskve, marelice, jagode.... ma nam naštevala. saj kar nekaj alegenov pa niso imeli. Pa saj je tako vseeno ker moramo biti tako sami detektivi. No pa spet sam jamram. Sam sem povedala, da naja ni bilo, da ne boste mislile, da se ne bom več oglasila. Če bom le zmogla (zaradi brihanja) in časa s bom oglašala.
|
|
|
|