Natali07 -> RE: December(ke/čki) 2006 (5.3.2008 9:58:22)
|
Se na hitro oglasim, ker sem Urbana pustila v vrtcu in imam cel kup opravkov (pranje, likanje, obešanje, kuhanje....), ki pa se zaradi moje slabosti razlezejo na ure in ure [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]. Očitno je naš še najslabši pri hoji, kajti on niti še ne stoji brez da bi se za kaj držal. V vrtcu ga vzgojiteljica prime za roke (dabi si šla umit roke) in da bi hodil on pa dvigne nogice in gre bolj po zraku. Sem že dvakrat rekla, da ga ne smejo silit hodit , upam da je danes zaleglo, ker se bojim da če ga bodo silil bo še kasneje. No pa saj ima še čas, ko je pa vse začel šele pri 11 mesecih (sedet, usedat, plazit). Ne more kar takoj že lavfat. Drugače sem pa neverjetno zadovoljna z vrtcem. Glede hrane sem naredila spisek kaj do sedaj je in mu kuhajo po mojem spisku - res sem presenečena nad sodelovanjem. Me je to najbolj skrbelo. Kar pa se uvajanja tiče, ga pa Urban očitno sploh ne potrebuje, ker prvi dan sva bila dve ure skupaj pa me niti pogledal ni, medetem ko so ostali lezli po mamicah in jokcali. Včeraj sem ga po zajtrku pustila in prišla iskat po kosilu, pa je bilo tudi brez problema, ni potočil niti ene solzice. Bomo vidli kako bo danes ko ga pridem iskat po spanju. Čeveljčke ste omenjale. Našemu sem prejšnji teden kupila št. 21 - prve čeveljčke, pa me tudi skrbi, ker neprestano viha prstke in ne vem koliko so velki, pa še visoko nogo ima , tako da sem mu komaj čeveljček obula. Nekateri modeli mu nikakor ne grejo na nogico. Samo sem mu pa zmerila nogico v trgovini pa je bilo malo čez 19. Mi ni jasno, ker je fizoterapevtka rekla, da ko ima nogico notri mora bit zadaj še za en prst prostora, jaz pa našemu ne morem potisnit zadaj prsta - ni variante. Se mi zdi da zaradi oblike čeveljčka - tako, da je to kupovanje čeveljkov prava umetnost. Sedaj pa šibam mal delat, da me prej slabost ne zagrabi.
|
|
|
|