|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: December(ke/čki) 2006
3.3.2008 10:16:46   
crci06
IZVIRNO SPOROČILO: frufru

29.3. s: Emamair, naja3,
30.3. n: Emamair, frufru, r1ta, naja3, SC
05.4. s: Emamair, r1ta
06.4. n: Emamair, frufru, r1ta
12.4. s: Emamair, r1ta
13.4. n: Emamair, frufru, r1ta

IZVIRNO SPOROČILO: moj_moj
men pa noben, ampak mogoče pa kaj skombiniram

A tvoj dela? Daj skombiniraj. Jaz bi rada vidla naše bivše trojčke, kako so si različni. Moj je čisto navdušen, da bo miting. Me vsak dan sprašuje, če je že kaj novega
Natali, ti kar pridi, te bomo moralno podpirale in Urbana čuvale, če bo sila za wc

Hm.... moj pa pravi, da se ga to ne tiče in  skoraj nikoli ne gre zraven, ko gre za kakšno "mojo" zadevo ali žlahto, ki je ne pozna.... itak skoz jamra, kolk bi počel stvari, pa jih vseh ne more, če hoče(muser posted image ) da smo kaj skupaj, tako, da če povem, kdaj me ne bo, si bo takoj z veseljem splaniral po svoje.

Drugače pa ne, ne dela; jaz imam običajno te termine obiske. user posted image
Pride tak letni čas user posted image

(odgovor članu frufru)
Neposredna povezava do sporočila: 1301
3.3.2008 10:18:13   
crci06
spet sm prehitro stisnila potrdi...
Natali user posted image

SC junior: faca. itak.
user posted image

(odgovor članu crci06)
Neposredna povezava do sporočila: 1302
3.3.2008 14:21:29   
essa411
Naja3_ ker sem malo v zaostanku -super za videno pikicouser posted image

Natali_ držim pesti, da slabost čimprej mine user posted image . Meni je blo med nos. 1 mesec skupaj od jutra do večera slabo, kot bi imela mačka user posted image .

SC_Krasna fotka in krasen fantek.

Eno vprašanje punce - a bi blo fejst narobe, če bi se vam pridružila tud midva z Lanomuser posted image  ?

http://essa411.moj-album.com/

(odgovor članu crci06)
Neposredna povezava do sporočila: 1303
3.3.2008 14:39:37   
emaa
essa nič ne bi bilo narobe, je mišljeno za vse decembrke

(odgovor članu essa411)
Neposredna povezava do sporočila: 1304
3.3.2008 15:12:16   
r1ta
Natali super novičke! Vse bo vredu, boš videla!user posted image user posted image

S_C a tak Ožbej degustira? Ja, kaj ti veš mami kaj vse je treba sprobat, ne?!user posted image

Essa le pridružita se nam, moj_moj ti pa nehaj komplicirat in si zorganiziraj obiske za kdaj drugič!user posted image user posted image

Ej meni se bo ziher v tem Rotterdamu zrolalo. Ta zgornji sosed je končal z renovacijo stanovanja in dekoriranji (mimogrede tako fajn je porihtal zadeve, da nam je strop v kopalnici začel zamakat, to smo odpravili, zdaj zamaka že stena v kopalnici in strop v hodnikuuser posted image ), zdaj so pa začeli ta spodnji sosedi razbijat. V roku šestih mesecev je to tretja renovacija čisto tik ob naših stenah. Ja dobro, da na eni strani ni nikogar, ker bi še ta začel čez dva meseca razbijat, no! In posledično seveda Ana ne more spati čez dan, je vsa razdražena zaradi tega vrtanja, ropotanja, razbijanja, pa še strah jo je kaj se dogaja. Pa jebelacesta, če si ne bom enkrat zgradila ene mišje luknjice, samo zato da mi ne bo nihče več skakal po glavi...user posted image user posted image user posted image user posted image  

I have no special talents. I am only passionately curious.
(A. Einstein)

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1305
3.3.2008 16:49:04   
crci06
no comment

(odgovor članu r1ta)
Neposredna povezava do sporočila: 1306
3.3.2008 19:09:05   
Naja30
Oj punce.

Ena zelo utrujena mamica se oglaša... Ne bom preveč jamrala, sam povedat pa moram vseeno user posted image

r1ta, kaj pa če bi se zmenila s sosedi, da določeno uro ne ropotajo? Sej če so normalni, bodo razumeli, da mora otrok spat.

(odgovor članu crci06)
Neposredna povezava do sporočila: 1307
3.3.2008 20:28:56   
frufru
A pol je 30.3. dokončen? Ker tam (nas) je že 5, pa TanjaS je tudi za, torej 6. Mojmoj, essa & co. dajte se zjasnit za datum.
mojmoj no koment kaj? R1tine sosede al najino sporočilouser posted image Mi pamet glih ne dela

< Sporočilo je popravil frufru -- 3.3.2008 20:30:44 >

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 1308
3.3.2008 21:09:42   
Naja30
30.3. sprejeto user posted image  

Zdaj je samo še vprašanje KJE in ob kateri URI?

(odgovor članu frufru)
Neposredna povezava do sporočila: 1309
3.3.2008 21:15:40   
r1ta
Moj_moj jaz srčno upam, da nisi kaj zamerila. Saj zdaj že pa veš da mi včasih malo seka, če mi pa sosedje nabijajo cel dan sem pa v iber na foršprung naštimana.user posted image user posted image

Naja3, lahko bi jih prosila ja, samo že vnaprej vem da bi brezveze praskala, ker imajo zaposlene delavce (nizozemci nič ne delajo sami) in ti delajo od 9-17.00. Ma jaz upam, da je ta hujše delo danes končano. Nimam pojma kaj so delali, sta pa dve mašini brneli kot strela, pa še tolkli so s kladivi po nečem. user posted image  Ma si rečem da sem malo nora no. Živim v stanovanju vrednem čez dvesto jurjov, občutek pa imam da sem konstantno že lep čas na gradbišču. Pa še zamaka mi iz vseh strani... user posted image

(A. Einstein)

(odgovor članu frufru)
Neposredna povezava do sporočila: 1310
3.3.2008 21:50:49   
Naja30
Ali pa pejta ven z Ano takrat, ko bi naj spala in naj spi v vozičku. Če ji paše.
Pri nas to odpade. Se ne spomnem, kdaj je nazadnje spala v vozičku. Okoli 1 leta. Zdaj je pa vse tako zanimivo, da je škoda časa user posted image  Pa tudi navadila se je doma v posteljici zaspat. Aha, se že spomnem, kdaj je nazadnje spala v vozičku. Ko smo imeli tiste probleme s spanjem (če se spomnete, sem bila zelo zaskrbljena), potem pa sva jo začela navajat na spanje na uro.

(odgovor članu r1ta)
Neposredna povezava do sporočila: 1311
3.3.2008 22:01:23   
r1ta
Ja pri nas je isto. Da bi zaspala v vozičku ni šans. Se preveč dogaja okoli nje. Pa nova fora je da se prime za prečko in se guga naprej in nazaj. No, bolj se meče naprej in nazaj in pri tem neizmerno uživa, ljudje jo pa gledajo kaj ji je. Pomoje si mislijo da ni najbolj zdrava. user posted image  Danes se je tako suvala in sem jo parkrat opozorila, ker pa ni zaleglo sem ji naslonjalo spustila v ležeči položaj in je ležala, vstat se pa ni mogla. To je bilo presenečenje in trmarenje! In bom za vsako tako naredila ko se mi bo začela metat!
Mah glede tega ropota bo že nekako. Jutri gremo itak k zobozdravniku (jaz grem) in se moramo vozit eno uro tja in eno nazaj. Ob pol enajstih imam uro in recimo da bom ob pol dvanajstih konec, tako da bo Ančka spala vsaj tisto eno urco poti nazaj domov.

Zdaj pa bejžmo ajat!

(A. Einstein)

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 1312
3.3.2008 23:05:51   
Barbk
Sem zgleda bolj vremenska danes in se mi nič ne da... Naja lepo, da si spet videla vajin drugi zakladek. Vidim, da se menite za meeting. Mrbit nama pa z Manco rata. Ve se kar za uro in kraj zmente pa bomo vidli. Manca pa še kar zaspi v vozičku. user posted image  Ugotavljam, da je to res že prava redkost in kar sreča. Se mi zdi res fajn, sploh med vikendom (še posebej če je sonček) ko moj user posted image  mal frej in gremo na kofetka in Manca po vseh vragolijah in firbcih rata utrujena in zaspana in jo mal pogugam, užgem rožico da ji svirka "Ti si moj sonček" in zaspi... Nič zdaj pa moram rač. dat filat, ker se z njim valjam po postelji. Ga ni čez komot. user posted image  R1ta drži se jutri pri zobarju. Jaz bi tud mogla malo iti...user posted image user posted image  Ja pa še S_C tvoj sinek je tak luštkan "zemlježderac". Lupčka vsem čvekicam in bejbijem...

30.12.2006 sva po osem dnevni zamudi dočakala najino princesko Manco.Najina sreča je zdaj popolna...:o)

Za mesec in pol sta Brina in Žiga pohitela in našo družinico povečala...Pa nas je 5!
(10.7.2009 ob 9.49 in 9.50)

(odgovor članu r1ta)
Neposredna povezava do sporočila: 1313
4.3.2008 8:04:39   
essa411

user posted image
29.3. s: Emamair, naja3,
30.3. n: Emamair, frufru, r1ta, naja3, SC , essa411
05.4. s: Emamair, r1ta
06.4. n: Emamair, frufru, r1ta
12.4. s: Emamair, r1ta
13.4. n: Emamair, frufru, r1ta

Še za uro se zmenimo in to je to user posted image . Ne spomnim se, če sem že kdaj bila v Celju user posted image . Upam, da ni zoprno za najdit City C.?

Mi pa danes nismo nič spali. Lan je ponoči malo zakuhal (ma 38 vročine) in je siten da je kaj. Štirke so zunaj, tako da je verjetno - UPAM - samo prehlad..

Pa kakšno vreme... O, groza! Zgleda, da bomo do konc tedna zaprti v bajti, ker bo očitno skoz dež. Še to.

(odgovor članu frufru)
Neposredna povezava do sporočila: 1314
4.3.2008 8:05:36   
Strawberrie Cherrie
Essa, ne, citya ni težko najt.

Jaz predlagam 10uro zjutraj.user posted image PA se dobimo gor pri Jungle parku, kot zadnjič??
Vampirki bom pa jaz napisala sms, a od Pike30 ma katera gsm?

< Sporočilo je popravil Strawberrie Cherrie -- 4.3.2008 8:13:00 >

(odgovor članu essa411)
Neposredna povezava do sporočila: 1315
4.3.2008 8:09:10   
Strawberrie Cherrie
R1ta, dej mi še ti na ZS 1x tvojo slo telefonsko, ker mam samo tvojo nizozemsko user posted image user posted image user posted image

Pa na Zasebnem Sektorju si pogrešana user posted image glede na tvoje izjave včeraj user posted image

(odgovor članu Strawberrie Cherrie)
Neposredna povezava do sporočila: 1316
4.3.2008 10:43:31   
crci06
Tiste dni praznujemo in me ne bo.
Pa nič hudega, pa naslednjič.
Nikol ne more bit za vse.
Lokacija je pa fajn!

(odgovor članu Strawberrie Cherrie)
Neposredna povezava do sporočila: 1317
4.3.2008 12:34:26   
r1ta
Škoda moj_moj!

O Barbk, bi bilo fino če bi z Manco lahko prišle. Upam, da vama uspe! Zobar pa, ja, tokrat ni bilo nič hujšega. Le majhen popravek zame velikega pomena. Jaz nikoli ne bom imela tako lepih zob, da bi bila 100% zadovoljna. Pa dobro je. Samo da so zdravi. Koliko toliko!

Ančka ni še danes nič spala in je res čudne volje. Včeraj je bila naspidirana 100 na uro, danes je pa vsa otožna in brezvoljna. Baje je pa to itak normalno po cepljenju proti mumpsu, ošpicam in rdečkam. Kaj vaši so že bili cepleni proti tem zadevščinam?user posted image

(A. Einstein)

(odgovor članu crci06)
Neposredna povezava do sporočila: 1318
4.3.2008 12:43:44   
frufru
R1ta v slo je to cepljenje pri 1 letu, razen, če je alergija na jajca, ker je baje na jajčni osnovi. Zato tudi osvetujejo beljake do 1 leta.user posted image Samo ne vem al zato, ker so jajca tako alergena al zato, da je čim manj komplikacij pri cepljenju in je pol cepivo kukr varno. Ker v VB so dokazal povezavo tega cepiva z avtizmom.user posted image user posted image user posted image
mojmojuser posted image user posted image user posted image , pa ne bomo mogli primerjat trojčkov. Kaj pa če praznujete v soboto?user posted image

< Sporočilo je popravil frufru -- 4.3.2008 12:44:44 >

(odgovor članu r1ta)
Neposredna povezava do sporočila: 1319
4.3.2008 12:49:36   
Naja30
r1ta, Tija je bila cepljena proti tem zadevam ob 1.letu. Tako je itak večina v Slo.

Meni paše ura 10. Ok, pol je city c. Celje. super. user posted image  Upam, da nas bo čim več. Jaz bom pa še Bubacki sporočila, če ne bo nič sem gor prišla.

Mi smo tud bolj slabo spali, zarad zobkov. Zadnja 4-ka leze ven. Vso noč se je premetavala in zbujala. in tudi celo dopoldne je bila sitna. Pol sem ji pa dala calpol in spravla spat. Ven nismo šli, ker dežuje user posted image  no, malo se ulije, pa neha in tako že od jutra.

(odgovor članu r1ta)
Neposredna povezava do sporočila: 1320
4.3.2008 12:52:15   
Naja30
frufru, meni je P rekla, da cepivo nima veze z jajci. Da se pri njej še ni zgodilo, da bi otrok zarad tega imel kakšno reakcijo. Mogoče se spomnete, da je bila Tija do  cca 1 leta alergična na beljak in sem bila zelo neodločna glede cepljenja. Verjetno so samo jajca res tako alergena. Čeprav 3 različni bodo 3 različne povedal, pol pa vedi user posted image

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 1321
4.3.2008 13:26:10   
essa411
SC_ja, sem pogledala na net in- ja, bom našla City C.

Drugače pa vam moram povedat, da je tud moj otrok k o n č n o shodil user posted image user posted image user posted image .  Hodi zravnan kot dila, ful je hecen user posted image . Bo pa še trajalo, da bodo to pravi in ziher koraki.

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 1322
4.3.2008 16:09:48   
r1ta
Bravo essa za prve korake!user posted image user posted image user posted image

Ne boste verjele. Danes so sosedi spet ropotali in razbijali in sem imela vsega poln kufer. Se oblečem in grem štuk nižje pozvonit pri vratih. Nihče mi ne odpre. Grem en štuk nad mano, ker mi ni bilo več jasno kdo potemtakem razbija in moj sosed (tisti ki mi zamaka kopalnico) je bil doma in mi pove, da renovirajo stanovanje v prvem štuku. Jaz pa živim v osmem!user posted image user posted image  Sem šla v prvi štuk in pozvonila, ampak so tako glasne mašine, da me ni nihče slišal. Potem pa vidim v dvigalu, da je ena ženska napisala pritožbo, ker ni mogla v petem štuku delat zaradi hrupa in je šla od doma delat v knjižnico. Torej cela stavba je v luftu zaradi enega renoviranja. Mi je kar lažje ko vem, da ne trpim samo jaz!user posted image  Renovirajo pa baje celotno stanovanje od tal, ploščic... v glavnem vse! In po tem sodeč bo zadeva še traaaajalaaaa...user posted image  Mah bomo že nekako. Saj čez 3 tedne gremo itak na dopust!

Da vas še nekaj vprašam. Ali se vaši malčki kaj potijo v glavo ko spijo?user posted image Ana se popoldan zbudi s čisto mokro glavico. Ampak samo čez dan, ponoči se ne poti. Čez dan ima oblečen bodi in žabice in pokrijem jo z odejo, ponoči pa ima bodi z dolgim rokavom, pižamico brez stopal in spalno vrečo. Torej neke logike ravno ni... 

< Sporočilo je popravil r1ta -- 4.3.2008 16:12:24 >

(A. Einstein)

(odgovor članu essa411)
Neposredna povezava do sporočila: 1323
4.3.2008 18:29:37   
Naja30
essa, super za prve korake. Zdaj se pa začenja tekanje in veselica user posted image

r1ta ja groza no. Da v 8. tako slišiš stroje, delajo pa v 1.?? user posted image
Glede potenja - Tija se ne poti, ko podnevi spi. No mogoče včasih malo, ampak če imamo res pretoplo v stanovanju. Drugače pa ne.
Joj, sem se danes prav nate spomnila, ko je tamala spala user posted image

Punce, pomoč! Zaprala sem nekaj cotk od Tije user posted image  Sem tako žalostna, ker sta dve novi majčki zraven. Ne vem, kako mi je ratalo dat zraven večine pastelnih barv eno turkizno brisačo in zdaj je večina oblačil povlekla na sivo user posted image   user posted image user posted image  Tud moje roza majčke. Kaj naj naredim? Ima katera kakšno idejo? Se sploh kaj da?

(odgovor članu r1ta)
Neposredna povezava do sporočila: 1324
4.3.2008 18:32:09   
Strawberrie Cherrie
A normalno si dala prat na 30stopinj?

Pejt v trgovino po lovilec barv, pa še 1x v stroj z njimi, čimprej, pa brez brisače user posted image

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 1325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

BLOG: Pogovori z otrokom o seksu
Šestletnici pa res ne bom razlagala o vzburjenju, poželenju ter vseh užitkih in darovih, ki jih lahko prinese seks! Kako...
BLOG: Otrokom jemljemo možnost slabih izku...
Vzamemo jim izkušnjo padcev in bolečine, vzamemo jim izkušnje. Mislimo, da jim bomo s tem olajšali odraščanje, vendar ji...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?