Vilma -> RE: December(ke/čki) 2006 (14.2.2008 10:52:11)
|
Eh sem hotla še to pokomentirat, pa prehitro klikam. R1ta te čisto zastopim in podpiram rejništvo, če bi se za to odločila. Sama sem sicer imela idealen porod, prelepe spomine nanj, skratka porod mi je bil nekaj najbolj enostavnega, ampak res. Se pa spomnim tvoje zgodbe. IN sem poslušala porodno zgodbo dobre prijateljice. Res travmatična izkušnja. Menda je fajn, da se jo ponovno podoživi. No, ko si pripravljen na to. Tudi jaz imam travme, ampak v času po porodu. In me zdaj spet skrbi. To sta dojenje in nočno zbujanje. Bi se morala malo sama s sabo zmenit, al pa še bolje - s kom pogovorit. Ker ne bi spet rada delovala kot robot v prvih tednih malčice, tako kot sem pri DOminiku. Ene mamice tako uživajo že z novorojenčki. Jaz pa že zdaj razmišljam, kako bo lepo, ko bo še punca malo odrasla. Pri Dominiku sem se sprostila in začela uživat šele nekje pri njegovih 8,9 mesecih. In ko slišim ene mamice, ki pravijo, joj kako bi spet cartala tisto malo štručko, ki se komaj rodi - jih enostavno povedano, ne razumem. A sem zakomplicirala ane? [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] Sploh ne vem, če sem razumljivo napisala. Bolje da grem...
|
|
|
|