r1ta
|
Oj! Se vam javljam z otoka! Tintara, jaz sem te imela na sumu, ker si ze nekaj namigovala, ampak sem rekla, da raje ne bom prevec radovedna. Bo ze punca povedala! Cestitam in cim lepso nosecnost ti zelim! Ema njaaaami! Tole pa res izgleda dobro! Busi pa lep, seveda! Barbk, Mancina cvetka je zmagala! O ti copka mala! Mi smo vceraj preziveli lep dan. Najprej dve urci voznje do obale, nato pa s trajektom do otoka. To je bilo posebno dozivetje za Ano! Potem smo se najprej sprehodili v pristaniskem mestecu, nato pa se odpeljali do nasega hotela. Majhen hotel na plazi! Nepozabno dozivetje. Ana je vztrajala, da hodimo po snegu namesto po pesku, pa ajd, naj ji bo! Nisma pricakovala da bo tako enostavno z njo. Midva sva lepo sedela na terasi in srkala vincek, kavico, vincek, Ana pa se je igrala v pesku. Zvecer smo uspeli pojesti vecerjo v restavraciji in prav nobenih izpadov in tecnobe ni bilo, pa ceprav smo vecerjali kar nekaj casa... Spali krasno. Morski zrak naredi svoje. Danes smo se po zajtrku preselili v pocitnisko hisico v eno izmed naselij s hisicami. Lepo urejeno, varno, cisto. Na razpolago imamo 4 kolesa, 3 otroska, cel kup plasticnih avtomobilckov, gugalnico, igrace, skratka ni da ni. Dopoldan smo opravili nakup, si ogledali akvarij, popoldan pa smo sli na 2 urno turo kolesarit, po pocitku pa se enkrat za dve uri. Ta otok je tako zelo lep, da vam ne morem opisati. Kot v kaksnem romanticnem filmu. Po otoku je preko 60km kolesarskih poti, narava je prekrasna, od gozdov, pescenih plaz, sipin, jezer... Upam, da bomo se naslednje tri dni imeli lepo vreme. Takole, zdaj pa pocasi ajo ajo. Ati gleda x man, Ana se vedno risanke, pa sem izkoristila guzvo da vam porocam...