Strawberrie Cherrie
|
Mi še alpskega mleka ne prakticiramo. smo poizkusili 1x, pa ga zelo slabo prenaša, dobi flekece in grozno ga šraufiri. čokolino (predvsem za večerjo) mu zmešam z Aptamilom3, zjutraj dobi kakšen biskvitolino , frutolino, tisto stracatelo od milupe, pač te kašice, ki že imajo dodano adaptirano mleko. Pa čežano ima ful rad, pa kombinacijo čežane z banano. pa breskve zmiksane v kašico To ponavadi je za zajtrk. Za malico ima pa kakšne Activie, pa jogurte, skutke... Meni se zdi, da v kombinaciji z dojenjem, poje dovolj mlečnih stvari. Moram pa omenit, da je danes zjutraj skoraj! normalno kakal...JUHEJ Bruhal niže 3dni.... včeraj smo bili pri zdravniku, pljučka imačista,utrip,pritisk normalen... anyway, zgleda, da se bomo pozdravili!!!!! No, zdej pa pičim sesat, pa mali se hoče dojit, ob 11h greva z lubijem vToysa,pa malopoKlagenfurtu, mali bo pa v varstvu ta čas----> najprej pri enih starih starših, potem pri drugih... spet mi space ne dela, presledek, tko da je verjetno malo težje brat - grem dragija po prstih, ker je spet nekaj not padlooo!!!!!
|