tintara
|
Kaj je zdaj to? A meni pa ne sme biti slabo zaradi virusa? A sam otroci lahko zbolijo, al kaj. Ja, no priznam, priznam, vse priznam. Saj sem vam ze veckrat kako mino podstavila in cakala, katera bo detektivka. Shorty, bravo. Se mi je zdel, da bo tale prehuda. A sem grda, ker vam nisem povedala? Se vedno cakam na prvi pregled, tak da nimam pojma al se stvari prav razvijajo ali ne. Pregled bo komaj v 10 tednu, tak da bo skor nuhalna prej. Zdaj vam pa lahko jasno in glasno povem, da mi je slabo za dva. Pri nobeni nosecnosti do zdaj mi ni bilo tolk. Pomoje loh vse tri sestejem, pa smo glih tam tam. No, al se mi pa sam zdi, ker so tiste ze preteklost, tale se pa zdaj dogaja. Tudi mozno. No, vsaj kile so sle dol, kar pa je tud fajn. sicer je bil danes za spremembo koncno en malo bolj normalen dan. smo bili popoldne celo vsi skupaj zunaj, sicer glih ene dvajset minut, ker je bil potem G. ze zmatran. No, cist v redu se nista (G. je se danes bruhal, pa drisko ma tud), ampak napredujeta, vsaj mislim. do ponedeljka bosta glih tip top za v vrtec. No, bomo videl. Nic punce, jaz moram neki za sluzbo prebrat, tak da bomo lahko pol dva dni res prosti in zdravi, upam. Vesela sem, da zdaj veste, tam pri ta novih se kar ne pocutim najbolje. Morda se navadim, morda bom pa kar vam tumbala. No, povedat bo treba se doma, pa v sluzbi, pa vsem ostalim... No, pa saj to so lusne stvari za govort, sam v sluzbi je mal bolj zoprno. Lp, T
|