emaa
|
Spanje podnevi, če ju božamo zaspita takoj, drugače se David tolk dere, da ga še pol ure trese od tistga joka. Če ju ločim pa spala ne bosta, saj je prejšnji ponedeljek David Luku posteljo grel, ker ga še ni bilo z urgence nazaj. Kdaj zvečer zaspita vsak zase, ma ne vem izjemoma, recimo od 30 noči, 1 večer. Ker onadva se pogovarjata, pa privatne šale, hihitanje, lubčkanje, ni da ni. Včeraj je Luka ob 11 bruhal, spet se je zanj preveč najedel, pa je šlo ven. Pa ni bilo toliko, pač ne prenese. Jaz pa spet cel vikend kašljam, smrkam itak že cel teden, tako kot februarja, tako da sem danes kao 'spala' v dnevni, ker ne spim, ker samo kašljam, me prav grlo boli, posledično seveda bruham. Sem šla danes v dežurno, mi posluša pljuča, da AB, pa rečem, no super, ker komaj se neha bruhanje zaradi slabosti, pol zarad kašlja, mi je tko hitro recept vzel. V resnici, ko je rekel naj grem zaradi alergij k pulmologu pa možnosti astme, pa sem rekla, da smem šele po porodu. Da noseča pa ne, da moram kri dat, prej pa prikrita okužba, ki se na krvi ne pokaže, tko da bom spet brez vsega, pa spet ne bom dobra, pa ker sem na meji za astmo, bla, bla. Pa sem mu na začetku govorila, da sem noseča, pa ko mi je pljuča poslušal, kaj je mislil, da sem sam v trebuh debela . Ne vem jaz mam tega dost, naj rečejo, vzamem ves dopust kar ga mam, da grem lahko še na dopust, pol naj mi dajo pa bolniško do konca, ker tole je pa mučenje, en teden službe, pa sem čist fertik. Pa torto bi mogla spečt, pa mi ni za nič, ne vem al jo bo K, al bojo pa jutri piškote jedli. Pa tud, če noben ne pride, mi je vseeno, kakor se počutim. Posledično me itak trebuh, želodec boli, za znoret.
|