r1ta -> RE: December(ke/čki) 2006 (23.1.2009 10:01:08)
|
Jutro! Nočko sma tokrat lepo prespali. Vsaka v svoji postelji do osmih zjutraj. Potem pa brž v vrtec, da naju ne pustijo pred vrati. Včeraj je 2x kakala bolj redko oz. kar pošteno redko. Popoldan je bil pa mir. Ritka je še vedno au in mažema, mažema, čeprav ko jo čistim zraven joka. Bošček moj mali. Š**** zobkov so že zunaj, tako da bo kmalu bolje. Upam! Meni je pa tako čudno spat brez mojega smrčača. Sploh se ne naspim, pa sem mislila, da je obratno, da se ne naspim kadar je on doma. Zdaj vidim, da sem strašno navezana na njega, pa čeprav bi ga včasih zaprla v špajzico, ko je tečen. Se bova spet imela strašno rada, ko pride nazaj.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] Je pa čisto drugače, če sem sama doma ali pa sem sama v Sloveniji. Tam sem okupirana 100 na uro in nimam časa mislit na pogrešanje, tu je pa stanovanje tako prazno, ko ga ni... Še dva dni, pa bo. Anika ga pa tudi pogreša. Zjutraj ga je iskala v kopalnici, pa spalnici, je mislila, da se skriva pod odejo, potem je bila pa kar žalostna, ko ga ni bilo. Zdajle imam pa nekaj malega za zlikat, posteljnino bo treba preoblečt, posesat, po tleh pomit, pa bo urca takoj ena. Šibam!
|
|
|
|