|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Imam par novih slikic..
3.1.2005 16:07:52   
nita

...če katero zanima, kako zgledam noseča:love::love::love:

Neposredna povezava do sporočila: 1
   Imam par novih slikic..
3.1.2005 16:16:02   
Anonimen
Sem pogledala slikice. Lepe so. Trebuha nimaš prav nič prevelikega. Če bi videla mene.... Tiste slikice iz počitnic so pa tako lepe, da gredo kar kocine pokonci.

(odgovor članu nita)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   Imam par novih slikic..
3.1.2005 16:19:11   
Anonimen
lepe slikice. No ja, moj trebušček je bil tak v hmmm.... šestem mesecu? :)-:)-

Si pogledala slikice?

(odgovor članu nita)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   Imam par novih slikic..
3.1.2005 16:33:48   
nita

Splišni, tvoj Tibor je fant od fare. Kocine ti grejo pokonc po Bohinju? Kaj pa Maldivi????? Oooo... No, saj sem si enkrat tvoj album že ogledala. Sicer pa imaš prav - pri nas doma je zelo lepo!!!

ALja, tvoja pupa pa je res prava manekenka. Glede trebuščka mi vsi pravjo, da imam velikega, kaj so rekli šele tebi??? Sicer mi pa še cel mesec manjka - mogoče bom pa na koncu tudi takšna kot ti :)-:love:

Vidim, da si bom mogla večkrat albume pogledat - zdej mam cajt, bom kr začela.

L.P. Anita :rozica:

(odgovor članu nita)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Imam par novih slikic..
3.1.2005 16:38:13   
Pupica
...luštkano, luštkano:love::love::love:

(odgovor članu nita)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Imam par novih slikic..
3.1.2005 16:55:41   
tinadvojčica
Nita poglej moj trebuh v albumu in potem povej kakšen je tvoj trebuh.Ampak bistvo je da ga nimam več in zdaj že pridno švicamo da ga izgubimo kar ga je ostalo!

(odgovor članu nita)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Imam par novih slikic..
3.1.2005 17:01:36   
nita

Tinadvojčica, po slikah sodeč, ti trebuha ni ostalo veliko oz. nič. O.K., priznam, imela si večji trebuh kot jaz, ampak imaš zato dve prikupni princeski, jaz bom imela pa nažalost samo eno (vedno sem si želela imet dvojčke). Sicer se pa men zdi moj trebušček prav prisrčen in nič prevelik - da je velik mi govorijo drugi.

(odgovor članu nita)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Imam par novih slikic..
3.1.2005 17:12:34   
Anonimen
O madonca ALja, ti si pa res mela velik trebuh:):):)
Pa blond ti bolj paše:)-:)-:)-

(odgovor članu nita)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
   Imam par novih slikic..
3.1.2005 18:33:52   
Gina
Alja, ti si pa rekorderka.:bravo: Pa sem jaz mislila, da imam velik trebuh...No, saj ni bil dosti manjši, je moj vedno rekel, da se je mali ulegel poleg mene, hi,hi..

(odgovor članu nita)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Imam par novih slikic..
3.1.2005 18:39:51   
Anonimen
alja res hudi trebuh!:bravo:upam da bom jaz tudi takega mela:)-
to ne spada sem poleg ampak, kaj mogoce imas hrta?se mi zdi da je na slikici:)

(odgovor članu nita)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
   Imam par novih slikic..
3.1.2005 19:10:15   
Pi@
Ja alja maš whippetka? Pa nina_nana ne želi si takega trebuha ;)

(odgovor članu nita)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   Imam par novih slikic..
3.1.2005 20:50:16   
Anonimen
Tako. Jaz sem dala tudi svoj trebuh na vesoljni internet... očka se zgraža. Pa kaj!

(odgovor članu nita)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
   Imam par novih slikic..
3.1.2005 21:47:24   
Anonimen
Splišni uuu lepo lepo:love:, kak je fajn videt to:bravo:

(odgovor članu nita)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
   Imam par novih slikic..
4.1.2005 13:03:10   
nita
:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:

Bravo Splišni!!!

:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:

(odgovor članu nita)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   Imam par novih slikic..
4.1.2005 13:58:46   
Anonimen
:bravo::bravo::bravo: Splišni!!!

Ja, je hrt in je whippet. Takrat sva ga še imela midva z možem (vzela sva ga iz zavetišča), zdaj pa ga ima moja tašča, ki ima že od prej enega whippetka. Tako, da ima zdaj dva.

Ja, mislim, da sem bila kar med rekorderkami. No, vsaj med tistimi, ki v trebuščku nosijo samo enega.
Sem bila kot žogica! :)-

Ja, Ribica, pravijo, da mi blond bolj paše. Saj se sama tut ne morem odločit. Zdaj sem namreč spet blond! ;)

(odgovor članu nita)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
   Imam par novih slikic..
4.1.2005 14:01:42   
Anonimen
u lepo lepo, moja sestra ma tudi 2:bravo:
;)aja pa jaz tud za blond navijam!-ti bolj pase:bravo:;)

(odgovor članu nita)
  Neposredna povezava do sporočila: 16
   Imam par novih slikic..
4.1.2005 17:50:29   
Anonimen
Super:bravo: (za blond barvo;))

Ej, Splišni, da še tvojga vidim....(očiji in ostali, ki niso tukej gor pa itak nimajo pojma:)-)

(odgovor članu nita)
  Neposredna povezava do sporočila: 17
   Imam par novih slikic..
4.1.2005 21:10:41   
Pi@
Pa je temu pesotu ime Bol slučajno?
Kakšen trebuh bi šele imela če bi nosila dvojčka 8)

(odgovor članu nita)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   Imam par novih slikic..
5.1.2005 11:05:31   
Anonimen
Ja Pi@.:bravo::bravo:

A poznaš?

(odgovor članu nita)
  Neposredna povezava do sporočila: 19
   Imam par novih slikic..
6.1.2005 12:02:00   
Pi@
Poznam ja. Z mojpes.net, ne vem če se boš spomnila. In kak je kaj Bol? Me je že več ljudi spraševalo, če slučajno kaj vem.
:kuza:

(odgovor članu nita)
Neposredna povezava do sporočila: 20
   Imam par novih slikic..
6.1.2005 15:09:41   
Anonimen
Bol je postal prav fajn kuža. No, saj je bil že vedno. Ampak smo imeli probleme z njim, ker ga nismo smeli doma pustit samega (zgrizel vrata, cvilil, bil histeričen, polulal vse vogale).
No, ko sva ga z možem vzela iz zavetišča, sem bila še noseča. Ko sva dobila Leo, sem kmalu ugotovila, da vsega ne bom zmogla, da pa tudi do kuža ni fer, da zaradi tega ne bo mogel na sprehod vsak dan. Pa vedno manj potrpljenja sem imela, bolj občutljiva sem postala na čistočo. No, zavetišče ali karkoli podobnega zanj ni prišlo v poštev, saj je zlat kuža in nikoli mi ni bilo žal, da sva ga vzela.
No, pa sva z možem začela tuhtat kaj naredit. Moževa mami pa ima doma že enega whippetka - Miško. No, ampak Miška Bola ni najbolje sprejela, saj je bila navajena, da vsi vedno čohamo samo njo. Pa sva si izmislila, če bi moja tašča za probo vzela Bola, da bo navajen, kadar bomo šli na dopust! ;) No, midva sva takrat že imela plan, samo tašča še ni vedela.:zmeden2:

No, in kako je bilo 14 dni? Bol je jokal, ko ga je tašča pustila pri nama, hotel je z njo domov. Ona pa seveda čisto zaljubljena v kužke, so ji šle kar solzice na oči.
Potem sva še kak teden počakala, pa sva ji rekla, da sva se določila, da ga žal ne moreva obdržati, če ga ona hoče. (Midva sva že vedela, da bo rekla ja, ona pa še ne ;) ).
No in se je res odločila, da ga vzame.
In kako so sedaj, ko so skupaj že eno leto?
Vsi skupaj se crkljajo v eni postelji, včasih je miška Bolu povštrček, včsih obratno. Skratka kužka se imata res zeloooooooo rada in ne vem, če bi lahko zdaj še kdaj bila eden brez drugega.
Bol je drugače izredno pameten in iznajdljiv kuža. Sam si namreč zna olupit banano in pojest samo sredico. no, za banane bi tudi naredil prav vse, to mu je najljubša hrana. Sicer samo za posladek ampak kar je, je dobro.

Moževa mama zdaj oba skoraj vsak dan pušča sama, nikoli ji še nobene stvari ni zgrizel, nikoli zagnal panike. Mogoče pomaga družba Miške. Skratka nobenih problemov.

Se je tudi lepo poredil. :ups: No, kar malo preveč, je imel že celo eno manjšo dietico vmes, ker bi pohamsal, kar mu daš. No, razen kakšne zadnje 14 dni, ko pusti v skledici tudi po 3 briketke! :bravo: Bravo Bol!

Drugače pa nima nobenih težav z zdravjem, zelo vesel je, ko nas svidi, mi pa enako. Lea (moja hčerka) ga ima
zelo rada in ga stalno objema in mu daje polljubke. On pa jo samo ljubeznivo gleda.

Skratka Bol ima zdaj kraljevsko življenje v katerem uživa. Kljub temu, da sva se odločila, da ga ne bova odbržala, sem vesela, da sva ga vzela iz zavetišča, da sem lahko enemu tako krasnemu bitjecu rešila in polepšala življenje!

(odgovor članu nita)
  Neposredna povezava do sporočila: 21
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?