odziv na prejeta darila... (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

Anonimen -> odziv na prejeta darila... (3.1.2005 15:59:46)

No, mi smo se pa obdarovali za novo leto.
Ne vem zakaj ampak se mi zdi da vam kar moram povedat kako je bilo.

Za svojo starejšo sestro sem naredila Lein koledar, sama sem ji naredila dva svilena šala (pobarvala), pa kupila sva ji 6 šalčk za kavo (ker se ravno seli in imamo eno tako šalčko doma, pa je rekla, da jo bo vzela s sabo v stanovanje, ker ji je tako všeč).

No, pa smo si izmenjali darila. Pa je rekla o fino, Lein koledarček. Joj, pa kakšen lep zelen šal. O, tale ta rdeč je pa grd. Pa o šit, a šalčke? Pa ne, a šest jih je? Ravno včeraj sem enim frendom razlagala, da se mi to zdi najbolj bedasto darilo!

In tak je bil njen odziv na darila.
No, naslednje leto bo dobila darilni bon ali denar. potem se ji bo9 šele povesil nos!

Saj ne pričakujem, da bo hvalila kar ji ni všeč ampak ne morem si pomagat, da ne bi bila vsaj malo užaljena. Konec koncev sem, se kar potrudila za to, da bi ji bilo všeč.:(

Blanka77 -> odziv na prejeta darila... (3.1.2005 16:03:46)

Joj, to je pa tko, kot bi poslušala mojo sestro. Se je zhgodilo lani, letos je dobila samo deanr. Mislim, da to ni ravno najbolj primerna reakcija. Jaz ne bi nikoli tako reagirala in bi bila tiho, čeprav mi ne bi bilo všeč, ker se je moral nekdo potrudit za to. In, Alja, mislim, da si se zelo potrudila z barvanjem šalov, izdelavo koledarja in iskanjem šalic.

Tina26 -> odziv na prejeta darila... (3.1.2005 16:05:40)

Ja grozno.
Si me pa spomnila da sem to tudi jaz naredila svojemu bratu za 11 rojstni dan. Mi je kupil en polover ki mi ni bil vsec in ko sem odvila darilo sem zeeeeelo ocitno pokazala da je GRD in mi ni vsec.
Pa so mi potem starsi razlozili da to ni bilo lepo in sem se mu opravicila, on ga je zamenjal pa smo vsi bili srecni.
Si pa ne znam predstavljati kako zaboli ce sam naredis nekaj, potem pa obdarovancu ni vsec :zmeden:
Upam da is ji pokazala da te je prizadela, da bo vsaj za drugo leto vedela da ni prav naredila.

Sicer pa ves da si ti samo dobro hotela
:rozica:

Anonimen -> odziv na prejeta darila... (3.1.2005 16:19:44)

Ojoj, to pa res ni lepo. Ja ne vem, malo je pa res že prestara, če se na svoje seli, da bi bila lahko samo scrkljana in ne bi znala s svojo glavo misliti. Jaz enih ljudi preprosto ne razumem. Ne vem, ali imajo preveč dobrega nakupu ali kaj.
Prej sem gledala tvoje slikice. Lea je zelo srčkana. Tudi jaz sem iz Kranja, pa tudi jaz sem Leja (sicer z j). Iz katerega konca Kranja pa ste?

Anonimen -> odziv na prejeta darila... (3.1.2005 16:23:22)

O Splišni a ti si iz Kranja?
Mi smo iz Bobovka. To je ena vasica naprej od Kokrice.
Iz kje ste pa vi?

Ja, imaš pa najlepše ime. To pomeni biser, in mislim, da bo kar držalo. Vsaj kar se moje Lee tiče. Zate naj pa tvoj možek pove! ;)

Anonimen -> odziv na prejeta darila... (3.1.2005 16:33:47)

O mojemu "možku" raje ne bi, je sam tak "biser", da se težko najde vsaj približno takega. Ali pa ne, kaj pa vem, ha, ha... mogoče je pa več takih biserov.

Aja, iz Bobovka ste? Tam je pa lepo. Posebno za sprehode. Pa kuža imate, sem videla. Mi ga imamo tudi, višavčkico. Včasih sem bila več tam, ker sem imela sošolko in priajteljico iz Mlake, pa sva šli večkrat na sprehod. Sedaj pa je ona v Ljubljani.

Drugače smo pa iz Šorlijevega naselja, to so bloki za Gorenjskimi oblačili, če se pelješ iz vaše smeri. Sedaj pa bolje, da neham, da ne bova kregani.

* -> odziv na prejeta darila... (3.1.2005 21:12:51)

Hja...oprosti ampak mal nehvaleznosti pa je le bilo tukaj cutiti...
Jaz bi bila zadovoljna karkoli bi bilo...ne bi pa kazala nehvaleznosti.

Lp!

puncica -> odziv na prejeta darila... (3.1.2005 21:24:34)

Tud jaz sem letos darila naredila in ni bil noben slabe volje, no vsaj kazal ni:)- Drugače pa bi bila tud jaz užaljena in sigurno bi naslednje leto bilo čisto drugače.

ZARA -> odziv na prejeta darila... (3.1.2005 21:29:31)

o,alja full grdo od nje...jst bi vse nazaj pobrala...:)-:)-:)-:)-
Pa nasledn let bi ji spet dala...:)-:hudicek::)-

Anonimen -> odziv na prejeta darila... (4.1.2005 14:29:07)

Hehe...ZARA, sem se nasmejala zdajle teli tvoji ideji:)-

Uh, jaz sem vedno, ko sem komu kaj dala in sem se potem razburla to hotla nazaj met:)-:)-:)-

ZARA -> odziv na prejeta darila... (4.1.2005 17:23:58)

:)-:)-:)- ja kej ces druzga :fis:....takih ljudi itak ne mores nikol razveselit...

Stran: [1]