Lea2007 -> RE: Gelirani nohti - home made (24.1.2008 19:49:19)
|
Binica katere gele si pa kupla... Joj ja tudi jaz sem si namreč kupila celoten set, jaz si bi dala gor samo gel plus bele konjice. No sem enkrat poizkusila....bila je polomija, ne vem, ali imam nekvalitetno lučko in gele, sem bila fuuul razočarana. Kupla sem pa v Angliji. No geli so znamke LINA, lučka pa ne vem od koga, (je nimam pri roki, da bi pogledala). Ko sem si namazala z gelom in dala po lučko se ni prav nič posušilo, še vedno je bilo leljivo. V salonu mam takoj suho, ko mi kozmetičarka naredi, potem prvi sloj popili in da še drugega... Pri meni je bilo še vedno vse limasto. No in da ne govorim, aja no pol sem ene dve ure čakala, da se je posušilo(dobro da sem se vmes učila) in potem se mi je čez tri dni začelo vse luščit. Skratka obup, no nohtki iz salona mi zdržijo 3 tedne, pol se šele kak začne odpirat. Eh, ne vem, al geli niso kvalitetni, ne vem, a je možno, da tut lučka ni, pojma nimam, no al pa jaz ne znam. Samo se mi zdi, da naredim tako kot v salonu. Kakega nasveta bom fuuuul vesela. Mislim pa da lahko napišemo znamke gelou in kje se kupijo, sej za pudre tud vse napišejo.
|
|
|
|