|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kak dolgo se čaka?
7.12.2007 11:48:36   
Anonimen
Pred dobrim mesecem dni, so mi vkradli avtoradio, sem poklicala policijo in naredli zapisnik, ok. Zdaj pa sem ugotovila, da je mam zadevo zavarovano in sem si to tudi porihtala. Oni so rekli da se čaka približno 15 dni na denar, samo nisem glih ziher. Rekli so, da bom dobila obvestilo po pošti in da oni morajo od policije dobit zapisnik, ok. Zdaj pa študiram, če bi jaz raje osebno šla do policije in dvignila zapisnik ter odnesla kr direkt na zavarovalnico, da se ne bo slučajno zavleklo vse skupaj?? Kaj pravite?
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kak dolgo se čaka?
7.12.2007 11:55:09   
rija
Ker je moj iz "faha" ti povem, da te nategujejo in pridobivajo čas za izplačilo. Policija po navadi, takoj pošlje zapisnike na zavarovalnico.

Torej bla, bla....

...vox populi...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
7.12.2007 12:01:20   
Anonimen
Aha, torej najboljše, da grem takoj na policijo po zapisnik in jim nesem ne? Ok, hvalaaa, se mi je zdelo, da pridobivajo na času..

(odgovor članu rija)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
7.12.2007 12:03:32   
baguSka
Kaj pravite?

Ja seveda. Ko se je men zgodl neki pdb, sem kr sama odnesla in to ze takoj ko sem prjavla nezgodo na zavarovalnici...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
7.12.2007 12:23:47   
dulcinea
Ko smo mi imeli prometno nesrečo so pa na policiji "založili" papirje. Pa ne pozabi, da ko ti bo zavarovalnica poslala izračun, koliko ti bodo dali, jim odpiši, da se ne strinjaš z zneskom, da je radip več vreden itd... ziher bo kak evro več.

-----------------------------------------------------------------
Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 5
7.12.2007 12:27:35   
spacey
Jaz bi šla sama po zapisnik, ga nesla na zavarovalnico in jim težila, težila in težila, da bi me imeli že poln kufer in mi dali tist dnar. user posted image

"Fake it until you make it."
Sweet Like Chocolate

(odgovor članu dulcinea)
Neposredna povezava do sporočila: 6
7.12.2007 12:55:20   
Anonimen
Sem bla na policiji in mi ni so mogli dat zapisnika, sem izpolnila obrazeci n mi ga pošljejo po pošti.user posted image

(odgovor članu spacey)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
7.12.2007 12:57:52   
Tiamo
Sem bla na policiji in mi ni so mogli dat zapisnika
pa si šla v uni oblečena tja v korzet?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
7.12.2007 13:13:37   
srki
IZVIRNO SPOROČILO: Tiamo

user posted image user posted image , sem mislila isto vprašat, če nisi mogla nič vplivat na gospode policajeuser posted image .

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 9
7.12.2007 13:23:41   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: srki

IZVIRNO SPOROČILO: Tiamo

user posted image user posted image , sem mislila isto vprašat, če nisi mogla nič vplivat na gospode policajeuser posted image .

Ne, ta je bil pretrd oreh, jaz pa niti malo razpoložena.

(odgovor članu srki)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
12.12.2007 10:10:19   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: rija

Ker je moj iz "faha" ti povem, da te nategujejo in pridobivajo čas za izplačilo. Policija po navadi, takoj pošlje zapisnike na zavarovalnico.

Torej bla, bla....

Ravno sem se klicala na postajo in mi je rekel, da se čaka do 30 dni user posted image user posted image , je rekel, da zavarovalnica dobesedno iz njih dela administratorje in da imajo kup papirov.user posted image  Bemu miša. Na dnar bom pač še lep čas čakala, ****t ga.

(odgovor članu rija)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
12.12.2007 12:16:38   
s.
Iz moje izkušnje.

Sem  tečna ko user posted image , ko se gre za take zadeve.
Meni so tud vdrli avto in mi ga poškodovali in vzeli avtoradio. Počakala sem mesec dni in ker ni blo nič, sem šla v akcijo. Klicala sem na zavarovalnico, kjer so se zgovarjali na policijo, kličem na policijo- človeka, ki je delal na mojmu na primeru, kjer so se zgovarjali na zavaraovalnico. Me razkuri in pokličem na Z in še enkrat vprašam, kdaj so dali zahtevek in so začeli jamrat.
Kličem na policijo, tokrat tajnico, ji vse povem in ona pove, da še nima nič, da je zahtevek dala takrat in takrat in da še ni odgovora. Prosila sem jo, da mi pošlje fotokopije in sem nato s temi fotokopijami nardila raztur na zavarovalnici.
Kar naenkrat so se papriji čudežno našli, nato pa so se začele težave z mojimi plačili. Seveda so začeli iskati, če imam vse plačano in si namislili, da nekaj nisem plačala. Halo?! Mi je dekl dvignilo z glave in sem jim napela.

Sem rekla, da če nimajo sposobnih knjigovodij, da kljižijo plačila na konte, kamor se morajo in s pravilnimi sklici,  naj me pokličejo in pridem prostovoljno sknjižit vse, čeprav nisem knjigovodja.user posted image
Poslala sem jim vsa plačila po faxu, zahtevala urgenco, sicer sem jim napela, da prekinem polico in jih osebno tožim.
Zahtevala sem ponovnega cenilca- tokrat vodjo cenilcev, za ponovno cenitev škode ( bila je cca.2000 eur) saj niti avta nisem mogla dat popravit brez odobritve zavarovalnice. menda ja ne bom sama plačevala.
Vam povem, da sem v 1 dnevu na zavarovalnici Adriatic MB nardila tak dr mr, da so letelei vsepovprek in denar sem mela še v istem tednu nakazan.

Punca v akcijo! Pa napoj jim malo, pa obligacijski zakonik omeni, pa zavarovanje, pa police, pa datume in pd. Seveda bodi oborožena z dokazi po datumih in ne pusti se. meni so metali slušalke dol in se me hotli znebit, vendar sem klicala dokler nisem dobila vodij in sem napela še njim.

Jim itak dam na leto skor 1000 eur za zavarovanje, potem bom pa čakala pol leta, da me izplačjo. Malo morgen. user posted image  Brit se je treba za svojo rit in svoj denar.
Zavarovalnice so sami cigani in se jim jaz niti slučajno ne pustim. Vsako prasko bom uveljavljala od zdaj naprej, saj plačujem tem debeloritnežem, ki služijo na naših žuljih.

V akcijo. Če pa rabiš kak nasvet pa piši na ZS, jih boma skupaj zašili.

< Sporočilo je popravil s. -- 12.12.2007 12:17:38 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
12.12.2007 13:16:35   
Anonimen
Joooooooooooooj s. čisto si me zmotivirala za v napad user posted image  ej svaka čast za to! Pa veš da te kontaktiram, če bom kaj rabla, hvala!

(odgovor članu s.)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
12.12.2007 13:53:30   
s.
user posted image  ni blema!

Samo gasa in akcija! user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14
13.12.2007 18:53:03   
Anonimen
No še ena super novička user posted image  Najverjetneje mi bojo zavrnili zahtevek, ker sem pustila avto odklenjen user posted image  In jaz sem jim to seveda povedala user posted image

(odgovor članu s.)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
14.12.2007 9:30:38   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: nivess

No še ena super novička user posted image  Najverjetneje mi bojo zavrnili zahtevek, ker sem pustila avto odklenjen user posted image  In jaz sem jim to seveda povedala user posted image

a deeeeeeeeej user posted image user posted image  pa sej nisi blond, hudiča user posted image user posted image

Ta je pa dobra ja user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 16
14.12.2007 9:46:20   
Anonimen
Ja, sem očitno res (pre)pošteno glupa user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 17
14.12.2007 15:55:00   
s.
Hmmmm. Mal si kiksnila.

Pa so si to tvojo izjavo zapisali kam v kako opombo, zapisnik?
Ker se lahko potem sklicuješ, da itak nimajo kje zapisano na zapisnik. Izjava na besedo, pa mora meti pričo. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 18
14.12.2007 16:52:46   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: s.

Hmmmm. Mal si kiksnila.

Pa so si to tvojo izjavo zapisali kam v kako opombo, zapisnik?
Ker se lahko potem sklicuješ, da itak nimajo kje zapisano na zapisnik. Izjava na besedo, pa mora meti pričo. user posted image

Je zapisano ja.... in to s tremi !!! user posted image  

(odgovor članu s.)
  Neposredna povezava do sporočila: 19
14.12.2007 21:36:01   
caillou

Tole pa ne vem al je za jokat al za smejatuser posted image .

Homines quod volunt credunt. -- "Ljudje verjamejo to, kar želijo." (Julij Cezar)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 20
14.12.2007 22:07:45   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: caillou

Ti se kr joči, jaz se pa res ne mislim zaradi 100 eur. user posted image user posted image user posted image user posted image  user posted image

(odgovor članu caillou)
  Neposredna povezava do sporočila: 21
15.12.2007 14:38:13   
caillou

Ti se kr joči, jaz se pa res ne mislim zaradi 100 eur. user posted image user posted image user posted image user posted image  user posted image

No ja, sej 100 ojrotov res ni nič proti moralni zmagiuser posted image .

Homines quod volunt credunt. -- "Ljudje verjamejo to, kar želijo." (Julij Cezar)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 22
15.12.2007 16:33:22   
Anonimen
moralni zmagiuser posted image .

Ja, ja , ja....user posted image

(odgovor članu caillou)
  Neposredna povezava do sporočila: 23
16.12.2007 8:37:38   
caillou
Nivess, tale avatar je pa najboljših od vseh. Saj je tole tvoja rozika, a ne ?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 24
16.12.2007 8:58:05   
Anonimen

Nivess, tale avatar je pa najboljših od vseh. Saj je tole tvoja rozika, a ne ?

Ja, ja, ja user posted image

(odgovor članu caillou)
  Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?