Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: a je katera za čvek??? 7.12.2007 12:44:20
|
|
|
|
ellie
|
pa se še vam jaz malo pridružim ja jaz imam tudi celo zmešnjavo s ciklusi po prenehanju s kt...se mi pa zdi, da sem imela O v sredo, tako da če je bila res, potem M ne pričakujem 19.12. Drugače pa sem ji dala čas do januarja da se prikaže mi je pa prejšnji mesec G dal dabroston, ker smo mislili, da M sploh ne bo...ampak je očitno samo zamujala, ker sem jo dobila po par tabletkah, tako da nisem niti vseh porabila. *nina* a to je tvoja 3. nepričakovana M po kt?
|
|
|
|
RE: a je katera za čvek??? 7.12.2007 12:51:19
|
|
|
|
*nina*
|
ja tista ta prava menstruacija,sej veš,po tabletkah je bila takoj še tista ne prava!!!zakaj....sej sem da se ne trudim dolgo,koliko časa pa ti delaš na tem????tudi zate prvi???
|
|
|
|
RE: a je katera za čvek??? 7.12.2007 12:59:14
|
|
|
|
ellie
|
prvi mesec na 1. , bo pa drugače tudi moja 3. M po tabletkah to.
|
|
|
|
RE: a je katera za čvek??? 7.12.2007 13:01:16
|
|
|
|
*nina*
|
a veš men se je pa zdelo da sem jo imela 14dni nazaj,mal več kot 14dni,pa se si pol tk nekako računala da bi jo mogla dobit na 34dan,no danes je 36dan...saj veš kako so dnevi pomembni ko enkrat začnes delat na
|
|
|
|
RE: a je katera za čvek??? 7.12.2007 13:05:23
|
|
|
|
*nina*
|
in na koliko dni si jo ti dobivala????koliko let si jih pa jemala???če smem vprašat koliko si stara???
|
|
|
|
RE: a je katera za čvek??? 7.12.2007 13:09:18
|
|
|
|
ellie
|
ja res je...jaz sem si vedno lahko glede na O zračunala točen datum M. Ker imam neredne M, sem edino po O vedela, kdaj bo M...in nikoli nisem zgrešila. Tako da upam, da tudi ta mesec nisem. Bi pa bilo to sploh super, ker bi to pomenilo, da bom dobila M na 32.dan...prejšnja je bila na 55. Bomo videli... Kdaj pa nameravaš spet delat test?
|
|
|
|
RE: a je katera za čvek??? 7.12.2007 13:10:59
|
|
|
|
ellie
|
Prva je bila na 32., druga na 55. In med vsemi večmesečnimi premori je bilo nekako tako, najdaljši ciklus je bil 36 dni. Sem pa kt jemala 9 let...stara sem 25let, pa ti?
|
|
|
|
RE: a je katera za čvek??? 7.12.2007 13:14:15
|
|
|
|
*nina*
|
počakala bom do 40dneva,se pravi do torka,če je še ne bo takrat bom mogoče naredila test,ali pa bom še počakala do sedmega tedna pa bom šla kr h ginekologinji, da mi ona pove kaj je????a nisi rekla da si bla na kt....kako si lahko pol vedela kdaj jo boš dobila...kakšne znake si pa imela za ovulacijo???
|
|
|
|
RE: a je katera za čvek??? 7.12.2007 13:17:15
|
|
|
|
*nina*
|
jaz sem pa, no še kar mlada 23let počasi...ja vem mlada sem,ampak pravim ko bom rodila bom 24 upam!jaz sem kt jemala 6 let
|
|
|
|
RE: a je katera za čvek??? 7.12.2007 13:19:44
|
|
|
|
*nina*
|
med več mesečnimi premori sem pa imela prvo na 46,pol na 42, pol na 35dan,no pol sem pa spet začela jemati kt!!!
|
|
|
|
RE: a je katera za čvek??? 7.12.2007 13:21:14
|
|
|
|
ellie
|
ker se mi je zdelo da že predolgo jem kt, sem vmes večkrat naredila pavzo za par mesecev. Drugače pa O čutim kot kar močno špikanje v jajčnikih oz. nekje tam spodaj, pa sluz...sploh v prvih mesecih po prenehanju s kt se mi ta sluz izloča v ogromnih količinah in je točno takšna kot bi naj bila, najprej vedno bolj vlječljiva, da se vleče vem po 15cm potem pa spet vedno bolj gosta..kot beli tok.
|
|
|
|
RE: a je katera za čvek??? 7.12.2007 13:29:18
|
|
|
|
*nina*
|
no js tud čutim špikanje v jajčnikih,pa če takrat sexam,me tk boli,kot da bi moj butal v neki,kar je vrjetno maternični vrat,ki je med ovulacijo občutljiv!kar se pa glede sluzi tiče sem jo pa med premori imela veliko,zdaj ko pa načrtujem jo imam pa bol malo...tk vidi se ko se obrišem na wc papirju,pa se vidi da se lima oz. vleče,pa beli tok imam par dni po ovulaciji močn!!!pred menzo pa skoraj nič!!sej to je ok,a ne???
|
|
|
|
RE: a je katera za čvek??? 7.12.2007 13:58:14
|
|
|
|
ellie
|
Mislim, da je to normalno ja... Mi2 pa v bistvu še nisva točno no dan O, tako da nevem, kako boleče je to. Ker prejšnji mesec sem mislila, da sem (ker mi je test kazal ) ampak sem imela takrat komaj O. Ta mesec pa je moj bil točno ta dan odsoten...tako da upajmo da bo v naslednjem kaj več sreče. Mi pa ne da miru...ker je moja mami imela neko čudno obdobje in je bila pri dveh jasnovidkah. In ji je prva napovedala, da bo v kratkem babica, druga pa ji je rekla, da če je njena hčera noseča...da če še ne, pa da bom kao kmalu. In me zdaj res zanima, če je kaj na tem.
|
|
|
|
RE: a je katera za čvek??? 7.12.2007 13:58:51
|
|
|
|
ellie
|
freycha ne bodi tak radovedna!!
|
|
|
|
RE: a je katera za čvek??? 7.12.2007 14:00:23
|
|
|
|
*nina*
|
test ti je pokazal, da si?????kako je pa to možno in ja kk si pa pol ugotovila da nisi????
|
|
|
|
RE: a je katera za čvek??? 7.12.2007 14:03:14
|
|
|
|
ellie
|
sumljivo mi je bilo ker mi je par dni zapored kazal ful rahlo črtico...in ker delam v takšnem rizičnem poklicu, sem se hotela prepričat. In sem šla dat kri, ki je pokazala, da nosečnosti ni. In potem sem ugotovila, da je bila takrat O...tako da očitno ti bc miniji kažejo tudi ovulacijo, ne samo nosečnosti
|
|
|
|
RE: a je katera za čvek??? 7.12.2007 14:15:10
|
|
|
|
*nina*
|
kaj pa če si si ti kupila ovulacijski test??? rizični poklic???no saj tudi moj ni glih kamot!!!!morm tud kako težko stvar dvignt in 0i tud ni kul zaradi
|
|
|
|
RE: a je katera za čvek??? 7.12.2007 14:59:41
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: ellie ..tako da očitno ti bc miniji kažejo tudi ovulacijo, ne samo nosečnosti Veš, da je ena nedolgo nazaj pisala o tem tu gor. Da je naredila nosečniški tets in je pokazal , pol je pa za hec šla delat še O test, ker ji je ravno ostajal in je tudi pokazal dve črtici. Pomojem so ti testi eni in isti, sm da so kao O tetsi cenejši, pri unih ta pa oderejo.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kako povečati možnosti za zanositevTo so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Zadnje s foruma
stvari za v porodnišnicos1o2zdravo ...
zanima me kaj ste vse uzele za v porodnišnico s seboj ??
hvala za odgovore . (
89%)
. (
11%)
Število vseh glasov: 64Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!