kolegica (Polna verzija)

Forum >> [Partnerstvo] >> Družina in partnerski odnosi

Sporočilo

Anonimen -> kolegica (7.12.2007 10:59:16)

Zanima me vaše mnenje glede sledeče situacije:
imam kolegico, ki ima otroka starega toliko kot jaz. Velikokrat se slišiva po telefonu. Vse lepo in prav. Moti me pa, da vedno ko jaz želim priti do nje cc enkrat na dva meseca ima vedno izgovor, da nima časa, ker mora kaj speči oz. skuhati., ali je pa mož doma in bi bila rada z njim. Po telefonu mi pa razlaga  kako je imela obiske in kako ji manjka družba. Ko pa se jaz odločim priti do nje so pa taki izgovori. Naj povem, da živi cc. 5 km od mene.
V treh mesecih je bila ona enkrat pri meni in jaz pri njej.
Jaz se potem počutim kot, da sem ji odveč in da me pokliči, kadar ji paše in ima potrebo po pogovoru.

Kaj bi si ve mislile o tem??

Mešamdrek -> RE: kolegica (7.12.2007 11:04:13)

Zato pa ji najbrž rečeš KOLEGICA,ker pri PRIJATELJU si vedno dobrodošel(in kontra).

pety78 -> RE: kolegica (7.12.2007 11:08:56)

Jaz bi jo direktno vprašala...A pokliče te pa ona? Te kdaj sploh povabi k njej?

Anonimen -> RE: kolegica (7.12.2007 11:18:04)

Ja pokliče me ona. In reče: jaz sem te pa mislila k sebi povabit na kavo, malico.. (če rečem, da pijem kavo ali jem ). Oz. boš prišla k meni, se bova zemenile.
Ja vabi me, ampak ko jaz želim priti je pa izgivir.

ona -> RE: kolegica (7.12.2007 11:22:04)

Pol pa jo pusti na miru in,ko bo ona hotla priti k tebi,najdi izgovor!
To je očitno,da se ti izmika ali pa ji nekaj ne paše in ti ne more direktno povedat.Vprašaj jo naravnost kaj je narobe in,da imaš občutek,da se te izogiba[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]
Kot je že ena prej napisala,prijatli imajo vedno odprta vrata,vsaj pri meni je tako...imam nekaj kolegic h katerim grem lahko kadar se mi dvigne,one pa k meni isto,torej....

Nika v službi -> RE: kolegica (7.12.2007 11:36:02)

IZVIRNO SPOROČILO: pety78

Jaz bi jo direktno vprašala...

Isto.

lelaval -> RE: kolegica (7.12.2007 11:50:00)

Zato pa ji najbrž rečeš KOLEGICA,ker pri PRIJATELJU si vedno dobrodošel(in kontra).

Točno tako.
Počasi niti kolegica ne boš več.

malecka -> RE: kolegica (7.12.2007 11:58:51)

Mogoče pa njenemu dragemu ne "pašeš", če me prav razumeš. Poznam nekaj primerov, ko so se ženske poročile je bilo prijateljstva "konec"[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]

Anonimen -> RE: kolegica (7.12.2007 12:24:58)

Jaz sem tudi to pomislila da mogoče ne pašeš njenemu dragemu in ti tega ne more povedat.
Ali pa ji je narodno kje živi in jo je sram te povabit k sebi domov, nima denarja za kekse in kafe kupit, ni pospravljeno......
Ali pa je preprosto človek, ki nima rad doma obiskov in se raje dobiva kje zunaj ali gre k nekomu na obisk sama. Med slednje spadam jaz[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zardeva.gif[/image].

smigli -> RE: kolegica (7.12.2007 12:34:26)

IZVIRNO SPOROČILO: Nika v službi

IZVIRNO SPOROČILO: pety78

Jaz bi jo direktno vprašala...

Isto.

Isto

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (7.12.2007 12:53:59)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Naja30 -> RE: kolegica (7.12.2007 13:33:55)

Če se noče dobit, se pač ne boste dobile. Ne obremenjuj se s tem. Ko te bo naslednjič vabila ali rekla, če prideš, reci naj ona pride. Kaj češ druga? Tudi sama imam nekaj takih ali podobnih primerov, ampak po 3. pogovoru in ko vidim, da človek ni resen, ga pač ne jemljem več resno. Če pride pride, če ne ne.

Pauline -> RE: kolegica (7.12.2007 13:43:25)

Jaz se potem počutim kot, da sem ji odveč in da me pokliči, kadar ji paše in ima potrebo po pogovoru.

Sem jaz tudi imela eno tako....celo poletje pri nam viseli ( na vrtu v bazenu )...izvem sezone pa ne duha ne sluha o njih ( poklicala je le če se je imela s čim pohvaliti )....
Kaj narest ? Lahko pretrgaš stike, lahko se navadiš da je taka, pa ne pričakuješ nobenega feedbacka, ali pa se začneš obnašat kot ona. Jaz sem izbrala ta zadnjo ( škoda vode v bazenu ).

Anonimen -> RE: kolegica (7.12.2007 13:49:36)

Ma škoda se obremenjevat z takimi "kolegicami".[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

Stran: [1]