majske (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

evci -> majske (3.1.2005 14:23:04)

punce, ki imate maja rok, kako vam gre? ste se kaj zredile? imate že kaj kupljeno? ste že bile na pregledu za spol?
jaz sem v 20. t in mi je že začela pokat kože na spodnjem delu trebuha kljub temu da se mažem redno. imam pa trebih bolj spredaj. kupila sem posteljico in nekaj oblekc, sicer je pa še čas za to. kako ste kaj s počutjem? lep pozdrav, evci

Anonimen -> majske (3.1.2005 14:36:59)

hm...jaz mam rok 30.maja9nebesa, samo to so mi dolocli na prvem pregledu, pa se nismo nic spreminjali.bomo vidli kaj bodo 17 januarja povedali:zmeden2:, takrat imam pregled in verjetno bom imela morfologijo:bravo:
trebuscka se se nic kaj ne vidi, zgleda le kot, da bi se malo poredila:((res ga tezko pricakujem:)-strij zaenkrat se ni:bravo:samo do konca nosecnosti je se kar nekaj casa;)
nakupujemo se ne nic, mislim pa da bomo zaceli,ko zvemo za spol,...:love:
sicer pa veliko stvari dobim(posteljo(od fantove sestre), previjalno mizo(dobima od njegovih starsev), vozicek(od mojih),tak da se bo nekaj nabralo):bravo:
oblekic pa imam ze kar nekaj,nekaj sem dobila za darila, nekaj mi je bilo podarjeno:sloncek:
aja naj omenim, da imam ze cebricka:love:!
pocutje pa je drugace super-samo nekam se ne redim:zmeden2:pa sej tudi to bo;)
nina:nosecka:+bebi:duda::love:

lutkica -> majske (3.1.2005 15:13:09)

Pozdravček od še ene majčice!

Midve oz. midva se počutiva odlično ;). 15.12. sem imela morfologijo, vse je vredu 9nebesa, le kaj skrivamo med nogicami nismo mogli videt. Kot zanalašč so bile čisto skupaj.
Moj srček je bil čisto zmešan, ko je videl svoj zakladek. Za silvestrovo pa je bil katastrofa, pijan do konca, govoril je le o svojem :duda: in od sreče tudi zajokal.

Sva bila zadnjič v Avstriji in videla čudovito sobico :)- (postelco, omaro in previjalno) Pri nas nisem videla niti približno tako lepe. Pa tudi voziček sva si nagledala. Sobico dobiva od njegovih staršev, voziček pa od mojih za kar sva zelo vesela :rozica: Da sva si potešila željo, sva kupila tudi par lepih oblekic. Sem čisto nora, ko jih kažem okrog :angel:.

Zredila sem se že veliko, pa saj bo po porodu šlo dol, upam, glavno da se počutimo vredu in da mali sonček izvaja vsak dan prave akrobacije:bravo:

Poljubček od naju
L in :duda: (23t)

taša74 -> majske (3.1.2005 15:19:52)

Jaz imam rok 26. maja. 9nebesa Trebuscek se mi cisto nic ne vidi, samo zadnjico imam pa vsak dan sirso. Mi pravijo, da nosim to dete v krizu in me zato primerno tudi kriz boli. Vcasih - sploh zvecer so te bolecine prav nevzdrzne.:grrr:
Nakupovala sem pa ze kar nekaj. V Jutranjki so imeli popust, pa se nisem mogla upreti tistim malim cunjicam :metulj:, sploh ker grem vsak dan mimo.
Čutim ga že tudi - zredila sem se pa za 3 kg.

Počutim se pa super, polna sem energije, samo spanja rabim malo več, kakor pa prej (sedaj ob poldevetih zvečer že spim).

majča -> majske (3.1.2005 15:25:32)

pa še jaz podam poročilo :)

midva sva ok, kot sem napisala, nama je dan pred silvestrovim pokazal na morfologiji, da ima lulčka, tako da je ati kar jokal od vesela, ko je na UZ videl malega kobacati po mojem trebuščku.... zdaj ga tudi ze čuti in potem sprašuje : A to je to? A to je bil on? A tolk je močen? Se prav nasmejim, ko ga vidim, kako se veseli malega.

Sicer pa dobiva ta teden od moževe sestre posteljico, previjalno bova kupila, oblekic že nekaj imam od prijateljice, ki je po 4 otrocih končala z "reprodukcijo" :) :), nekaj mi jih je obljubila še soseda, nekaj (za mamino dušo) jih bomo pa tudi kupili....

V glavnem, se veselimo malega korenjaka, ki menda dobro in pridno raste, ki ze lepo zna sesati prstek in ki mi pošilja mehurčke po trebuščku, da se potem mamica ves dan smeji.... komaj ga čakam!!!

Pozdrav vsem, pa pazite nase in na svoje bušije!!

:nosecka: Maja in :modri: (20t 2/7)

Maja Z -> majske (3.1.2005 16:09:43)

ojla

midve z mojo :roza: sva tudi OK, samo mamica je preveč mahnjena na sladkarije in se nikakor ne more zadržati, kljub prepovedi G:( (da ne bi dobila diabetesa)...buši se mi že kar pozna in moja punčka je kar dejavna pri brcanju oz. mehurčkanju:bravo:

zredila sem se za približno 4kg..skratka, počutje je OK, najbolj pa sem vesela ko me :duda: brcne..

komaj čakam maj!!!! :)

lp maja

tassa -> majske (3.1.2005 19:31:19)

No pa da se še jaz oglasim.
Rok imam 25. maja, počutim se vredu. Edino kar me zmatra je sedenje v službi, zato se skoraj popoldan odpravim na sprehod:sloncek:, kar zelo pomaga.
Zredila sem se za 4 kg (sem se šla zdajle zvagat in sem med prazniki dobila gor 2 kg, sem kar dvakrat stopila na vago:ups:)!
13.1. imam morfologijo!

Mali v trebuščku pa je zelo gibčen, kar je seveda zelo lep občutek 9nebesa, a ne!

Nabavila pa sva že voziček in jajčko! Dobila pa sva tudi že nekaj cunjic! Seveda pa imava namen iti zdaj malo po trgovinah!

Trebuh mi zaenkrat še ne poka. Je pa res, da se mažem s kremo že od samega začetka.

Lep začetek novega leta in veliko lepih trenutkov!

Tassa:rozica:

Barbara L -> majske (5.1.2005 21:34:16)

Lep pozdrav od še ene majevke!

Mi imamo rok 19/5, zredili smo se za 3,5kg (za to so krivi tudi prazniki), v zadnjem tednu mi je trebuh vidno zrastel in se mi zdi da je vsaki dan večji. Mažem se redno že od drugega meseca dalje tako da strije nimajo šans - upam. Me pa trebuh oz. koža občasno peče, vendar jo kremca vedno umiri.

Taveliki pregled imam 13/1 in komaj čakam da spet vidim 9nebesa kako se premetava po bušiju. Da o firbcu glede spola sploh ne govorim.

Kupovala še nisem popolnoma nič in tudi vsi drugi čakajo na :modri: ali :roza:

Konec decembra sem zaradi nedležnih bolečin šla h G in je rekla da se mi mišice krčijo. Dobila sem tablete Spasmex in naročila mi je naj mirujem in da bo vse o.k. Verjamem ji.

Bomo še na liniji in uživajte!

Barbara L:metulj:

Stran: [1]