Predvideni rok poroda (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

Tiamo -> Predvideni rok poroda (3.1.2005 14:05:24)

Pozdravček vsem :nosecka:,

ima katera predvideni rok poroda 9.8?

Drugače sem čist švoh, tele slabosti..kdaj bodo minile. Pri meni pomaga samo Cocacola. Trebušček se mi malo že vidi, drugače sem pa shujšala za eno kg, če mi je pa tok slabo, da ne moram skoraj nič jest.

Ima katera bel izcedek? Jaz ga imam skoz, vendar ni nič boleč ali srbeč.

Lp Tia74 9 1/7t

sovica3 -> Predvideni rok poroda (3.1.2005 14:22:31)

Uboga revčka!

Po moje ni coca cola dobra stvar. Ima kofein v sebi. Zamenjaj s cockto?

Rok imam malo prej kot ti, 18.7.

Ja, bel izcedek (mogoče bolj prozoren kot bel?) imam tudi jaz.

Jaz imam pa obupen tek, vse mi paše, mogoče se mi je tuna ali pa sardine rahlo uprlo. Vse ostalo je isto. Slabo mi ni nič, bruhala nikoli, sem pa zaključla prvo trimesečje.

Upam, da boš kmal bolš! Ne bi rada vedela, kako je to...

pa pa

karynka, 13t

Romcka -> Predvideni rok poroda (3.1.2005 14:53:21)

hi karynka...jaz bom pa kr blizu tebe-25.7...medve se sicer verjetno v porodniscnici ne bova srecale...morda pa na kaki soli za starse:)
Jaz imam tudi vsak dan bel izcedek in kolikor sem slisala, to ni nic extra slabega:)
Jaz bi pojedla vse kar leze in gre ..samo se res trudim biti prijazna z pikcem in piti velikooooo vode (bljak) in sadja, pa zelenjave...bi pa skozi jedla samo salate (pa kis mi je tak vsec, samo se trudim, da ne bi prevec)...torej pri nas je vsak dan drugacna mesana salata...bogi moj dragi, ki salat sploh ne mara..a kaj ces, to je pac cena ki jo mora on placat za to da jaz nisem tecna:))):sloncek:
R

Anonimen -> Predvideni rok poroda (3.1.2005 14:57:01)

Verjamem, da je cola edina, ki pomaga ampak vsebuje kofein, pa še mehurčkaste pijače odsvetujejo nosečnicam.

Saj bo kmalu mimo! ;)

sovica3 -> Predvideni rok poroda (3.1.2005 14:57:23)

Glede izcedka, po moje je to čist ok. Ne, ni vonja. Ne sekiram se glede tega. Ja, včasih bi tudi jaz rajši videla, da bi mi bilo malce slabo, da se ne zredim preveč.

Tia, če ni prehudo oz. preveč osebno, zanima me kdaj si imela SS? V katerem tednu? A si krvavela?

lp

sovica3 -> Predvideni rok poroda (3.1.2005 15:38:20)

Hudo, res. Ja, pa se obremenjujem. Skrbi me, fajn. Dva dni nazaj, po spolnem odnosu, sem tudi jaz malo krvavela. Kasneje sva šla s fantom na sprehod, pa je bila sled na hlačkah, majhen flekec. Potem ni bilo nič več. Je pa res, da sem že prej kdaj krvavela po spolnem odnosu. Tudi ginekologa sem o tem vprašala, je rekel, da imam pač malo bolj občutljivo nožnico. Tolažila sem se, da SS se pa ja vidi, da to fajn krvaviš... U pišuka, upam, da ni kaj hudega. Ma ne, no, moj se fajn drži! UPAM! Drugače pa... 12. imam pregled...

sovica3 -> Predvideni rok poroda (3.1.2005 15:43:32)

Romcka, mogoče se pa le srečava v porodnišnici. Tvoj pikec malo pohiti, moj malo zamudi, pa bo. Povej, a že hodiš na telovadbo? A si iz Lj. oz. okolice?

:bravo:, ker tako lepo skrbiš za prehrano...

Aja, a folno kislino jemljete?

Karynka

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (3.1.2005 16:29:31)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Pupica -> Predvideni rok poroda (3.1.2005 16:44:10)

Tia74 mene pa dolg ni bilo na tem forumu, pa sploh nisem vedla da si noseča. Toreej ČESTITKE:bravo::bravo::bravo::bravo: IN LEPO NOSEČNOST:metulj:
:kuza:

Anonimen -> Predvideni rok poroda (3.1.2005 21:03:14)

Bubabaya, pravilno, da si pašteta upira, saj je ne smeš jesti zaradi nevarnosti toksoplazmoze!

Bye,

Blacky in :duda: (38t)

Romcka -> Predvideni rok poroda (4.1.2005 11:01:58)

hi Karynka...ja pocasi se bom spravla na telovadbo...v petek imam se merjenje Nuhalne, potem pa grem v akcijo...sem iz LJ (no 15 km iz LJ proti Litiji:)
Folno kislino pa veselo jem...Sem jo dobila ze poleti...moja G mi je svetovala, da jo zacnem jest se pred nosecnostjo (ko sem nehala jemat tabletke)...in se 3 mesece, ko si ze nosec...
Kam pa mislis it na telovadbo? Jaz imam eno znanko, ki vcasih vodila tako extra telovadbo za nosecke..se moram malo pozanimat, ce se kaj dela:)..se se kej tipkava...Ti pa uzivaj z malim pikcem:);)
R

pravljica -> Predvideni rok poroda (4.1.2005 13:51:50)

blacky, s pašteto pa res ne dobiš tokse...razen če je surova pa domača po možnosti ;)

Anonimen -> Predvideni rok poroda (4.1.2005 23:39:08)

Pravljica, pa se nisi dovolj pozanimala. Pašteta je narejena iz jeter, ki so organ v telesu, ki nase prevzema največje strupe. V vseh knjigah ti lepo piše, da je pašteta na istem seznamu prepovedanih stvari, kot je pršut, sveži siri, sveža jetrca, itd.

Sicer pa vsaka sama odloča o svoji usodi in usodi svojega otroka. Jaz sem se tega strogo držala, ker sem veliko brala o tem, kakšne posledice nosi toksoplazmoza in se lahko pohvalim, da sem imela vse tri teste za toksopl. negativne.

Bye,

Blacky (38t)

pravljica -> Predvideni rok poroda (5.1.2005 13:50:50)

blacky, prav imaš, da je na "prepovedanem" seznamu, ampak ne zaradi tokse...od sira tudi ne dobiš tokse...ker je vse to predelano...tokso pa dobiš samo od muce, ki je seveda okužena, ali pa od surovega mesa okužene živali...100% ;)

Stran: [1]