juniorka -> RE: obrezovanje (10.12.2007 14:58:52)
|
Ene ste pa res hecne... nekateri starši se pač soočamo z bolj težkimi odločitvami, ko tehtaš pluse in minuse in zato iščemo mnenje, ne pa brezveznega nakladanja... Meni osebno se zdi brezvezno vprašanje, katero adaptirano mleko je najboljše- ker vemo, da vsak posameznik (beri dojenček)drugače sprejema določene vrste... pa pustimo to... Tudi jaz sem med tistimi mamicami, ki jim je svetovano obrezanje otroka za otrokovo dobro, da v življenju ne bi imel nepotrebnih problemov-zdravstvenih! Malo cvikam, ker gre za splošno anestezijo in mi je hudo za malo bitjece, zato ponovno odpiram vprašanje-ne zameri avtorica- tiste, ki ste dale otroka obrezat, na podlagi česa ste se odločile, v kateri starosti in kje se je to zgodilo! Ostale pa prosim, da se komentarjev vzdržite in si preberete tukaj! Naj dodam še, da je moj mož obrezan, zaradi higijene, ne vere, ker je katolik, ampak ne, da se mu ne bi bilo treba zdaj umivat, ampak je v toplejših krajih večja možnost infekcij, ki lahko vodijo do veliko možnih zapletov, ki jih ne bom naštevala... Torej tiste, ki imate izkušnje z nesamozavestnimi moškimi- ta nesamozavest sigurno ni posledica tega, da so bili obrezani!Evo, tako je moje mnenje! Torej mamice in očetje, ki imate izkušnje, prosim za vašo besedo!
|
|
|
|