Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Rada bi kupila eno malo bolj zensko torbo za prenosni racunalnik. Nahrbtnik odpade - ker mi nekako ne potegne npr. zraven krila in pet , klasicne torbe odpadejo - ker delujejo prevec robustno in skatlasto.
Skratka rada bi eno taksno, ki bo zgledala malo bolj podobna zenski torbici, v temnejsi, bolj umirjeni barvi. Toliko za obcutek... vsec mi je od Samsonite Lady Business linija (cena pa malo manj )
Jst nism nč fancy pa kar službeno uporabljam. Mam skor kovček k običajno še kkšn fascikl s sabo vlačm na sestanke. Tko da ta samsonite varianta odpade. Je pa lepa. Pa v bistvu vredna dnarja, sej jo non stop uporabljaš.
sam sta tiledve res luštni...pa itak jih imaš lahko za dolgo časa, ker sta taki klasični, tako da se mogoče splača investirat v tako torbo. Pa kvalietta je tudi na nivoju...
Imam tole od Samsonita, le da je v rdeči barvi.i In po enem letu je še vedno kot nova, pa jo vsak dan prenašam. Fascikle pa prenašam v torbi od Simobila - je taman narejena za to.
Sem najprej imela nagledane ene fensi šmensi v BigBangu, vendar je bila cena (lani, ko sem jo kupovala) nekaj čez 60.000 sit (250€).
Uporabljam kar službeno (nič posebnega), ki sem jo dobila poleg prenosnika, sicer je velika, prostorna, tako da še papirje zbašem zraven. Sem pa že premišljevala o nahrbtniku, predvsem ko grem na avtobus bi imela kakšno roko prosto, da se lahko primem za štango.
Zame je zakon torba na koleščkih, ker laptop prenašam po službenih poteh, sejmih... in je zadeva mnogo pretežka, da bi jo nosila na rami ali v nahrbtniku dlje časa. Za kratke relacije ni blema, za kaj več pa .... uf, sem imela prej torbo, pa sem na enem sejmu skoraj konec vzela.
Zdaj pa lepo potegnem ven izvlečno vodilo in fifija vlečem. Zame zakon. Pa še precej drugih stvari lahko noter spraviš. Lahko pa jo tudi neseš, če želiš.
Najbolj fensi so itak knomo (knomo.si). Kao LV za prenosnike, so tudi noter fajn izdelani, znotraj še mehka dodatna torbica, pa torbica za kable ... cene so pa hude, mogoče ti jo pa lahko božiček prinese. Je pa preverjeno res super kvaliteta. Jo ima moj brat že dve leti in je kot nova.
Hvala za vase komentarje in ideje. Tele knomo so res lepe, ampak se mi zdi, da so res malo prevec smensi fensi (vsaj zame). Bi znalo biti, da se bom konec koncev res odlocila za Samsonite. No, ja bomo videli...
Ce se pa katera se kaj spomni, naj pa kar napise
< Sporočilo je popravil mojsoncek -- 7.12.2007 10:16:33 >
Volga, meni ne preveč... mam obično črno torbo pa temno moder ruzak. men je pomembno da spravim laptop, kable, miš pa še kak zvezek, pisalo... pač da gre veliko notr. pa še da bi gledala, kaj oblečt, da mi bo zraven pasala torbica od prenosnika... da ne bi zgledala kot da so me srake skupi znosile... eh, bl ne.
Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize that when you were young prices were reasonable, politicians were noble and children respected their elders.
Jaz sem imela najprej Belkinovo, ampak je bila precej dolgočasna. Tudi sama se oblačim bolj v temne barve in je fino, če vse skupaj mal poživim s kakšno bolj pisano. Lani sem našla torbo za prenosni računalnik Golla. Ne samo, da je narejena kar se da praktično, tudi njen izgled je tak hudo dizajnerski. Ravo danes sem videla, da imajo novo kolekcijo za 2010, ki je še boljša od lanske. Si bom mogoče še kakšno kupila:) www.golla.com