Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Zenska torba za prenosnik 6.12.2007 22:07:12
|
|
|
|
Anonimen
|
Jst nism nč fancy pa kar službeno uporabljam. Mam skor kovček k običajno še kkšn fascikl s sabo vlačm na sestanke. Tko da ta samsonite varianta odpade. Je pa lepa. Pa v bistvu vredna dnarja, sej jo non stop uporabljaš.
|
|
|
|
RE: Zenska torba za prenosnik 6.12.2007 22:12:24
|
|
|
|
eya
|
sam sta tiledve res luštni...pa itak jih imaš lahko za dolgo časa, ker sta taki klasični, tako da se mogoče splača investirat v tako torbo. Pa kvalietta je tudi na nivoju...
|
|
|
|
RE: Zenska torba za prenosnik 6.12.2007 22:19:46
|
|
|
|
kofetek2010
|
Imam tole od Samsonita, le da je v rdeči barvi.i In po enem letu je še vedno kot nova, pa jo vsak dan prenašam. Fascikle pa prenašam v torbi od Simobila - je taman narejena za to. Sem najprej imela nagledane ene fensi šmensi v BigBangu, vendar je bila cena (lani, ko sem jo kupovala) nekaj čez 60.000 sit (250€).
|
|
|
|
RE: Zenska torba za prenosnik 6.12.2007 22:29:26
|
|
|
|
Magi*
|
sem imela fensi torbo - sem si mislila tako kot ti. zdaj pa imam nahrbtnik. je neprimerljivo boljši - me nič več hrbtenica ne boli.
|
|
RE: Zenska torba za prenosnik 6.12.2007 22:33:06
|
|
|
|
Anonimen
|
V Merkurju imajo ene lepe torbe, pisane - od iste firme, kot imajo nogavicke za mobitele in torbice za gsmje. Sam ne vem imena
|
|
|
|
RE: Zenska torba za prenosnik 6.12.2007 22:44:33
|
|
|
|
solatja
|
tud v Harvey Norman sem jih videla, ampak niso tako lepe, bolj športne, kakih 40 eurov so bile.
|
|
RE: Zenska torba za prenosnik 7.12.2007 7:40:20
|
|
|
|
Mikica
|
Uporabljam kar službeno (nič posebnega), ki sem jo dobila poleg prenosnika, sicer je velika, prostorna, tako da še papirje zbašem zraven. Sem pa že premišljevala o nahrbtniku, predvsem ko grem na avtobus bi imela kakšno roko prosto, da se lahko primem za štango.
|
|
|
|
RE: Zenska torba za prenosnik 7.12.2007 8:38:24
|
|
|
|
Nika v službi
|
Zame je zakon torba na koleščkih, ker laptop prenašam po službenih poteh, sejmih... in je zadeva mnogo pretežka, da bi jo nosila na rami ali v nahrbtniku dlje časa. Za kratke relacije ni blema, za kaj več pa .... uf, sem imela prej torbo, pa sem na enem sejmu skoraj konec vzela. Zdaj pa lepo potegnem ven izvlečno vodilo in fifija vlečem. Zame zakon. Pa še precej drugih stvari lahko noter spraviš. Lahko pa jo tudi neseš, če želiš.
|
|
|
|
RE: Zenska torba za prenosnik 7.12.2007 8:50:04
|
|
|
|
facka
|
kaj praviš na tole, cena je 38 eur +ddv
|
|
|
|
RE: Zenska torba za prenosnik 7.12.2007 8:55:38
|
|
|
|
facka
|
šit, ni prilepilo
|
|
|
|
RE: Zenska torba za prenosnik 7.12.2007 9:44:13
|
|
|
|
Abra
|
Najbolj fensi so itak knomo (knomo.si). Kao LV za prenosnike, so tudi noter fajn izdelani, znotraj še mehka dodatna torbica, pa torbica za kable ... cene so pa hude, mogoče ti jo pa lahko božiček prinese. Je pa preverjeno res super kvaliteta. Jo ima moj brat že dve leti in je kot nova.
|
|
|
|
RE: Zenska torba za prenosnik 7.12.2007 10:05:04
|
|
|
|
Freeda
|
Tale torba je tudi bolj za ženske, pa še zelo drugačna je od ostalih.
|
|
|
|
RE: Zenska torba za prenosnik 7.12.2007 10:07:05
|
|
|
|
mojsoncek
|
Hvala za vase komentarje in ideje. Tele knomo so res lepe, ampak se mi zdi, da so res malo prevec smensi fensi (vsaj zame). Bi znalo biti, da se bom konec koncev res odlocila za Samsonite. No, ja bomo videli... Ce se pa katera se kaj spomni, naj pa kar napise
< Sporočilo je popravil mojsoncek -- 7.12.2007 10:16:33 >
|
|
[Brisano sporočilo] 16.1.2009 13:05:28
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 16.1.2009 13:54:54
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Zenska torba za prenosnik 16.1.2009 13:57:52
|
|
|
|
Felicita
|
Volga, meni ne preveč... mam obično črno torbo pa temno moder ruzak. men je pomembno da spravim laptop, kable, miš pa še kak zvezek, pisalo... pač da gre veliko notr. pa še da bi gledala, kaj oblečt, da mi bo zraven pasala torbica od prenosnika... da ne bi zgledala kot da so me srake skupi znosile... eh, bl ne.
Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize that when you were young prices were reasonable, politicians were noble and children respected their elders.
|
|
|
|
RE: Zenska torba za prenosnik 16.1.2009 23:13:20
|
|
|
|
rainbow
|
Jaz imam od Oilily, lansko kolekcijo, rdeče rjavo rožasto sicer je nimam vsak dan; oblačim se bolj enobarvno, zato sem si želela nekaj bolj pisanega. je pa ta cena ful ugodna, jaz sem dala za mojo ok.70 +poštnina. Pa še to je bilo proti Samsonite poceni. Bolj elegantna bi bila kakšna temnejša, jih tudi imajo. Na ebaju najdeš.
|
|
RE: Zenska torba za prenosnik 18.4.2010 12:30:01
|
|
|
|
Etta
|
Jaz sem imela najprej Belkinovo, ampak je bila precej dolgočasna. Tudi sama se oblačim bolj v temne barve in je fino, če vse skupaj mal poživim s kakšno bolj pisano. Lani sem našla torbo za prenosni računalnik Golla. Ne samo, da je narejena kar se da praktično, tudi njen izgled je tak hudo dizajnerski. Ravo danes sem videla, da imajo novo kolekcijo za 2010, ki je še boljša od lanske. Si bom mogoče še kakšno kupila:) www.golla.com
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?