Anonimen
|
Zdravo, No jaz bom anonimna št.2. Vidm,da nism edina s podobnim problemom. Tudi jaz poročena,mati dveh otrok,lahko rečem,da sm osamljena in zadnje leto razočarana nad svojim dragim.Po cele dneve sm sama otroka sta že kr velika,brez službe sm in se velikokrat dolgočasim,sploh večeri me ubijajo,mojemu dragemu so pa prijatli št.1. Še dobr ,da mam najboljšega prjatla računalnik in to je to. Spoznala sva se na netu,in tako začela bla bla. Komunikacija med nama ful dobra.Res sva se pogovarjala o vsem. Hotel je mail,potem mojo sliko,da vidi s kom se pogovarja. Nism se mu upala poslat pravo mojo sliko,ker sm že u štartu lagala kok sm stara.No ok slike ble zamenjene moja ni bla prava njegova se mi pa zdi po vseh debatah pa je bila.Vem,da sm mu zelo zelo všeč,sam kaj ker nisem jaz tista prava oseba katero on misli.Po eni strani mi je žal,da sm lagala,ker mi je ful uredu fant.Po drugi strani pa je tko čist ql,ker mislim,da ne bi mela jajc in se dobila z njim.Namreč starejša sm od njega 13 let ufff velik,v debati z njim omenjam teme o letih pa otroci itd.Recimo...vprašala sm ga če bi imel žensko z otrokom..on pa meni prej ne kot ja. Hmmm že to mi ni blo všeč,sam sm si mislila no sej kul tko,k bi ti vedu zame. Pravi,da čuti,da sm nesrečna,da bi mi rad pomagal in ga skrbi zame.Vse lepo in prav fant ima 24 let..sicer po pogovoru dost zrel.Rad bi se tudi dobil z mano. Sam jz v to 100%ne grem. Lepo je napisala KARIN 24. sam moram pa priznat,da velikokrat na dan pomislim na njega,vetjetn je to posledica,ker me moj dragi zanemarja.Tudi on mi reće da me ima rad. Zavedam se,da sm ena trapa in upam,da bom tole čim prej zaključla. Punce kaj mi svetujete.Mu naj vseeno enkrat povem resnico al naj bom tiho. Sej ko bi vedu kok sm stara ga bi kap zadela na uni strani. sam res mi je skoz težil za sliko pol sm bla pa tolk pregnana jo je pa dobil.ne vem a ni pomislu,da se dons vse da nakladat. Hvala ker ste me brale
|