|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Mere v 33 tednu
6.12.2007 18:44:15   
TEJAR
    OJLA PUNCE
mal mi posredujte mere za 33t, nosim baje punčko.
imam zelo visok sldkor oz mi zelo skače včasih skoraj skupaj zlezem ko ga imam premalo, potem hitro nekaj pojem ga imam pa že preveč
če ima katera izkušnje s tem naj mi pomaga ker me zelo skrbi kako to vpliva na otroka
čez en teden imam PDC pregled in me zanima kako to poteka.
a je kaj možnosti da prej rodim glede na cukr.user posted image
močno upam da bo vse ok, pa na vsakem ultrazvoku mi nč ne pove da bi bilo kaj narobe, a to pomeni da je vse ok

hvala

< Sporočilo je popravil Teni RR -- 7.12.2007 13:39:58 >
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: MERE V 33T
7.12.2007 8:48:18   
urssyy
Tejar glede sladkorja nimam izkušenj, če pa želiš ti lahko posredujem mere naše pupike, ki je ravno v 33 tednu.

(odgovor članu TEJAR)
Neposredna povezava do sporočila: 2
7.12.2007 9:24:44   
Sandra*
Če je tiho pol pomen da je vse ok, če kaj ne bi bilo bi ti že povedal, saj tako pravi moja ginekologinja.

(odgovor članu urssyy)
Neposredna povezava do sporočila: 3
7.12.2007 9:46:50   
maja&m
Urssyy- mene tudi zanimajo mere. Tudi jaz bom imela punčko. No od danes naprej mi piše v koledarju, da sem v 34 tednu. Malo sem nervozna,ker je pupa tako velika. So me pregledali za sladkor,pa je vse ok. Pa me vseeno zanima kako je pa pri drugih nosečkah.

(odgovor članu Sandra*)
Neposredna povezava do sporočila: 4
7.12.2007 10:00:43   
TEJAR
urssyy lepo prosim če mi res lahko posreduješ mere
da bom malo primerjala

hvala
aja pa danes me ful boli na levi strani pljuč, ne vem nekam čudn se počutm.

(odgovor članu urssyy)
Neposredna povezava do sporočila: 5
7.12.2007 10:24:59   
anandrej
Za mere poglej tole:

http://babymed.com/tools/ultrasound/third%5Ftrimester/

(odgovor članu TEJAR)
Neposredna povezava do sporočila: 6
7.12.2007 11:02:10   
TEJAR
oooooo hvala za tole spletno stran, mi je zelo všeč.
sem takoj primerjala z mojimi podatki in je vse idealno

še enkrat hvala

(odgovor članu anandrej)
Neposredna povezava do sporočila: 7
7.12.2007 19:51:05   
urssyy
Evo mere moje user posted image na dan 01.12. v 33. tednu nosečnosti:

FS 32 CM, BPD 83, AC 294, FL 57, EFW 1950 - 2100g. Pravijo, da je vse user posted image , sem bila pregledana na najboljšem ultrazvoku, ki ga premore celjska porodnišnica. No pa le še ve napišite nazaj vaše mere, da še jaz malo primerjam.

(odgovor članu TEJAR)
Neposredna povezava do sporočila: 8
7.12.2007 22:59:41   
maja&m
Urssyy - moje mere so iz 29.11, iz Žalske gin.ambulante in sicer: BPD 88,2 , AC 322,2 , FL 61,1 , EFW 2561,4 g (pa je bilo tudi v 33 tednu).
Kdaj imaš pa rok? A boš v Celju rodila? In ali morda veš kako je v Celju z Ultivo?

Lp

Maja

(odgovor članu urssyy)
Neposredna povezava do sporočila: 9
7.12.2007 23:01:55   
Kalina
Jst lohk natancno povem, ker sm rodila prvi dan 33T. In miska je tehtala 2150g, 45cm, obseg glavice 29. Mali drobizek! 

...potem so mi jo otrplo in jokajočo položili v naročje.
Prvič sem jo stisnila k sebi in jo poljubila.
Instinktivno se je umirila in me popolnoma zasužnjila s svojim laskanjem moji moči.

(odgovor članu maja&m)
Neposredna povezava do sporočila: 10
8.12.2007 10:59:57   
urssyy
Maja & m rok imam 18.01.2008 in bom rodila v Celjski porodnišnici. Naj te razžalostim, da v celjski porodnišnici ne delajo Ultive, za AE pa je tudi kriza ker ni dovolj anastezistov na razpolago.

Kdaj imaš ti rok??

(odgovor članu Kalina)
Neposredna povezava do sporočila: 11
8.12.2007 11:10:42   
maja&m
Urssyy jaz imam sicer rok 24.1., ampak mi je ze 2x rekla, da je pupa velika za 19.1. Vem da na rok ne bom, prvič ni bilo niti približno (14 dni kasneje). Sedaj pa tudi že vem,da bom šla prej v Rim. Upam samo,da ne še letosuser posted image
Morda pa se srečava pred porodnouser posted image

Lp

Maja

(odgovor članu urssyy)
Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?