|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kdaj se neha kužnostost pri vnetih očeh?
6.12.2007 14:39:36   
solatja
ne znam bolj preprosato postavit vprašanja user posted image
torej, naša se je včeraj zjutraj zbudila malo bolj zalepljena, z zelenim "zaspančkom" in smo jo peljali k zdravnici in zvečer prvič namazali s tobrexom. danes sploh nima več zelenega izcedka, nima sploh nobenega izcedka, ena veka je na zunanji strani rdeča (kot bi imela nek flek), beločnica je na trenutke bolj rdeča. zanima me, kako se prenaša za kužnost na druge: s tem zelenim izcedkom, ki ga prineseš v svoje oko ali kako drugače? če bi si po vsakem mencanju oči umila roke, bi bilo ok?

danes smo namreč vabljeni na RD in mamica otroka, ki praznuje skoz pravi, da naj pridemo, da saj ni problemov, ... skratka, zgleda, da si želi, da pridemo. jaz sem planirala, da bomo samo pozvonili, oddali darilo in se pobrali (itak smo sosedi), ampak zdej pa res ne vem. drugih bolezenskih znakov nima (ne vročine, nobenega kašljanja ali smrkanja). če bomo šli, bomo samo za kakih 10 min, pa še takrat bi ji po vsakem mencanju šla umit roke user posted image pa sem še pod vplivom te Raho-Črtov rojstni dan-teme, ampak vseeno me zanima, če katera kaj ve.

na roditeljskem sestanku: "kaj ste pripravljeni narediti za svoje otroke?"
starši: "vse!"
predavatelj: "in kaj bodo potem oni počeli?"
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: kdaj se neha kužnostost pri vnetih očeh?
6.12.2007 17:07:40   
jazz
Po moje male ni treba izolirat in prikrajšat za tistih 10 min. obiska. Saj če ima antibiotične kapljice in če si boste umili rokice ni panike!

Lep pozdrav! K

(odgovor članu solatja)
Neposredna povezava do sporočila: 2
6.12.2007 19:54:19   
Jančika_
Tole je zdajle že mimo in ste šli ali pa ne, ampak bom vseeno napisala, mogoče pride prav komu drugemu. Nečak se je nalezel od mojih dveh, ko sta bila že vsaj tri dni brez zunanjih znakov vnetja. Zadeva je ful nalezljiva in pri nas v vrtcu ima non štop kateri od otrok vsaj malo vnete očke. Praktično nemogoče je, da bi se vsi pozdravili, edino če bi vrtec zaprli za kak mesec in otroke izolirali...kaj češ. 

(odgovor članu solatja)
Neposredna povezava do sporočila: 3
6.12.2007 19:57:01   
Anonimen
KOt pravi Jančika, zadeva gre naprej kot požar, zato jaz otroka ne bi vozila okrog. 10 minut, pa 10 minut. Ne, ker je otrok kužen.

(odgovor članu Jančika_)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
6.12.2007 21:13:41   
Olivija
Sem imela 10 dni nazaj vneto oko, ponoči totalno zalimano, zjutraj čisto rdeče in nisem nikogar okužila, niti drugo oko ni bilo prizadeto.

Ali je to res tako nalezljivo? Sem pa tudi dobila Tobrex in se odpravila na službeno pot. user posted image Nekako živim v prepričanju, da se bakterijske okužbe ne prenašajo tako hitro kot virusne, je pa res, da smo odrasli verjetno manj v kontaktu drug z drugim. Zdaj pa tuhtam, če me je kdo čudno gledal na letalu.

Verjetno ste pa že nazaj z rojstnega dneva.

< Sporočilo je popravil Olivija -- 6.12.2007 21:15:08 >

(odgovor članu solatja)
Neposredna povezava do sporočila: 5
6.12.2007 22:48:17   
solatja
no, šli smo že takrat bolj proti koncu, bili so samo še trije otroci in dosledno sem pazila, da ni prišla v stik z nobenim, da se ni nobenega dotikala, oči si pa tudi ni manila (kot že cel dan ne). upam, da ne bo nič narobe user posted image zdej bom pa samo čakala user posted image

na roditeljskem sestanku: "kaj ste pripravljeni narediti za svoje otroke?"
starši: "vse!"
predavatelj: "in kaj bodo potem oni počeli?"

(odgovor članu Olivija)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?