atena777 -> podaljšanje porodniške - pritožba (6.12.2007 14:11:40)
|
Zanima me koliko od vas, ki ste vložile pritožbo na odločbo o podaljšanju porodniške ste dobile sprejeto/zavrnjeno. Mi smo dobili zavrnjeno prošnjo za podaljšanje, ker naj bi komisija ugotovila, da iz dokumnetacije ni razvidno indic za posebno varstvo in nego. A v dokumentaciji je jasno napisano, da hodimo redno na fizioterapijo in da delamo vaje za otroka, ki ima razvojen težave (ekstenzija, hipertonija, asimetrija). Ne razumem kako je možno, da so odbili, ko pa je na CSD rekla, da so velikemu številu odobrili. Sedaj smo se pritožili na 2. stopnjo, vendar baje da je majhna verjetnost za uspeh. Kaj več očitno trenutno ni v naši moči, razen da vlogo oddamo ponovno, ko dobimo odg. z 2. stopnje. Seveda pa je problem, da čakaš odgovor z 2. stopnje baje 1-2 meseca, kar bo za nas itak že prepozno. Problem imamo sedaj, ker bo otrok star komaj 10 mesecev, pa ga ne sprejmejo v vrtec s temi meseci, a tega sploh niso bili v stanju razbrati iz priloženih dokumentacij. Jaz sem čisto razočarana nad tem sistemom. Imejte otroke, a s problemi se sami ukvarjajte, država ni tu da pomaga. Kakšne so vaše izkušnje? LPA.
|
|
|
|