Urša -> Pogrešala sem vas! (1.1.2005 22:49:34)
|
Naj vam še jaz voščim vse najlepše v novem letu, vse kar si najbolj želite, predvsem pa zdravja! :rozica::rozica::rozica: Sem bla en teden odsotna in praznike preživela v bolnici, preostanek počitnic pa v domači postelji. :( Grozno. Za Božič sem se napokala ene rižote s šampinjoni in mi je blo celo noč slabo. Bruhala sem na 20 minut, potem pa dobila visoko temperaturo in z možem sva šibala na urgenco. Da ne govorim o vsebini vreče med potjo. Res sem bla boga. Ker sem se tko napenjala, sem začela bruhat kri in takoj, ko sm prišla na urgenco, se je vse skupi dogajal kot v filmu. V momentu sm zbruhala 3 dcl krvi. Vglavnem, prklopli so me na vse možne naprave, meli pripravljeno tisto masko s kisikom za vsak slučaj in me po podzemnih hodnikih peljali na gastroskopijo (upam, da nikoli več) To poteka tako, da ti grejo s cevko v usta in dol proti želodcu (zadaviš se zraven!) in na koncu imajo priklopljeno kamero. Potem so mi z ene 20imi inekcijami zamašili žilo, ki mi je počla v požiralniku, in to vse na suho. :(( So me mogli 3je držat, pol si lahko predstavljate. Vglavnem, ko je blo vsega konec, so me dal na intenzivno. Nč kej fajn ni blo bit prklopjen na infuzijo in vsake tolk prosit za kahlo.:zmeden: Po 2h dneh sem šla v domačo nego in morm res pohvalt moža, ki je tako lepo skrbel za svoji punci. 9nebesa9nebesa9nebesa Po enem tednu sem šla prvič ven na sončka in se že čist OK počutim, samo jem še bolj tako dojenčkasto hrano. Se mi tko lušta kakšne konkretne hrane! Si pa ne predstavljam bit dalj časa tm v bolnici, ker sem cele noči poslušala samo stokanje:"Na pomoč!" "Auuuuuuu!" "Puste me!" So bli sami težki bolniki tam, zato tudi Nike niso spustili not, sm jo res pogrešala! Tko da punce, ZDRAVJE je res najpomembnejše in naj ga imate v letu 2005 maksimalno! :angel:
|
|
|
|