Anonimen -> RE: A je to praksa... (6.12.2007 10:49:01)
|
Saj nisem pričakovala (in še manj zahtevala) nobenega opravičila, ampak sem samo upala na razlago. In če ste že omenili, da je pripis odveč - veste, saj mi ni bil poslan na ZS (ne meni ne komu drugemu). Objavljen je bil javno na forumu, kakor vnaprejšnje "opozorilo". TO je pa tisto, kar me je zmotilo (in določene druge tudi). Za marsikoga je to pomenilo več kakor očitno ponižanje uporabnikov... vnaprejšnja neosnovana obtožba... in poveličevanje same-ga moderatorja-ke, ker je pač "več" od "navadnega" uporabnika... In za kar vsi vemo, da je tom dejstvo - da to NI res... Kajti nis(m) vedno samo uporabniki tisti, ki težijo(mo), temveč samo 100x vprašamo, ker ne dobimo odgovora. Povsod pa je poudarjeno, da si ga zaslužimo/jo, ker je portal pač odvisen od uporabnikov. TAKIH razlag in odgovorov pa ne samo da ne potrebujemo, ampak si jih niti ne želimo niti ne zaslužimo, pa čeprav nam v sveti jezi in besu uspe napisati kakšno sočno balkansko kletvico. Tukaj je problem... v "komunikaciji" določenih moderatork/jev z uporabniki.
|
|
|
|