Nika v službi -> RE: Septembrke 2005- 2. del (30.7.2009 10:54:40)
|
Ninočka, mi smo na dopustu, ampak še ne na morju. Nika je bila z babi in dedijem na morju, mi tudi 1 dan z njo, pa s seboj smo pripeljali ata, Natašo ter Saro in Manco, naše morje pa šele sledi v soboto. Gremo v Portorož, tako da če boste spet kaj v Luciji, se lahko dobimo na kavici. Benika, hvala, ker si vse nabavila, čebule ne bom prinesla, papriko in paradižnik ter še kakšno malenkost pa bom. Pa kakšno igračo bom noter vrgla, pa kopalke za Niko, pot pa poznam. Načeloma smo lahko tudi vodiči - če je kdo za, naj pove, pa definiramo kraj, kjer se dobimo in potem skupaj nadaljujemo pot do Benikine hiše... Še novica meseca: končno smo preseljeni v mansardni del. Nika je to noč prvič spala v svoji sobici![image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image] Sicer je ob pol štirih poklicala in izrazila željo, da pride k nama v posteljo in tako smo potem do jutra spali skupaj v najini novi spalnici. Evo, madam me že kliče, moram še do G letet po tablete za prestavit M, sicer me trofne ravno na morju.... Se slišimo. Čauči.
|
|
|
|