Nika v službi -> RE: Septembrke 2005- 2. del (14.7.2009 21:43:10)
|
Joj, saj ne vem, kje naj začnem, sem malce v zaostanku...[sm=smiley1.gif] Teta beta, Janoš je pravi lepotec, kakšne očke, modrina, da se potopiš vanjo. Punce, ojoj, pogubno bo tole![sm=jezicek.gif] Ninočka, dobro nakupujte in lep dan si naredite. Hvala, jaz ničesar ne potrebujem iz Ikee. Valla, Pety, takle trampolin ima sosedov Luka in pri njih tudi stoji praktično celo sezono zunaj. V začetku je bil hudo aktualen, Nika se je zelo rada pustila povabit na skakanje, zdaj pa ni več tako "in". Pri nas nimamo primernega prostora (razen na vrtu[sm=smiley36.gif]), če bi pa imeli dovolj prostora, bi ga verjetno kupila. Valla, super, da se stanje s Tilnovimi noricami izboljšuje, konec tedna boste že nared za potepe... Tažana, išias, auč. To se fasala jaz zadnje 3 tedne pred porodom in se raje ne spomnim, s kakšno težavo sem se vlekla. Ubožica, no, tebi se pa res nalagajo nove in nove preizkušnje. Upam, da tale zoprnija čimprej popusti, ker so bolečine neznosne. Pety, a kar v Legoland jo mahnete? In kar brez nas?[sm=smiley36.gif] No, ja, če nas boste že prehiteli v tej dogodivščini, pričakujem zelo podrobno poročilo po vrnitvi. Mi imamo to v planu že kar nekaj časa, pa nekako ne najdemo pravega termina, da bi realizirali. A boste spali v vasici? Jaz pa spet sprašujem, če ima kdo čas v soboto? Malce planiramo skok v Atlantis. Spet.[sm=smiley1.gif] Pofočkajte se, če koga premami.Nočko!
|
|
|
|