Torta, zabavne igre (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Novorojenček, dojenček



Sporočilo


Alexandra -> Torta, zabavne igre (1.1.2005 12:05:43)

07. januarja bomo praznovali prvi Lukčev rojstni dan (kako je šlo hitro :)-).

Kje ste nabavili :torta: za vaše navihančke? Povabljenih imamo 20 gostov, pa se ne znam odločit za okus torte (nekaterim ne paše čokoladna, nekaterim ne sadna) in obliko torte. Kaj ve menite, kako ste to speljale? :)

:bravo: :bravo: Ker smo najeli prostor in nisem ravno pristaš sedenja na zabavah bi rada naredila kakšne zabavne igrice za otročke, v katere pa bi vključila tudi starše. Ideje? :bravo: :bravo:




Kenny -> Torta, zabavne igre (1.1.2005 13:01:58)

Mi smo torto nabavili v slaščičarni Domača peka v Ljubljani, kjer ti naredijo metulja, ki je lahko pol sadna torta, pol pa čokoladna in je zelo dobra. Pa vse najboljše malemu Lukcu:torta:!





Anonimen -> Torta, zabavne igre (1.1.2005 14:38:04)

Ja, tudi v drugih slaščičarnah delajo pol-pol.




Jančika_ -> Torta, zabavne igre (1.1.2005 16:12:10)

Moja prijateljica je imela na poroki zelo dobro, lepo oblikovano torto, ki jo je naročila pri Jurčku (ne vem točno, kako se reče kraju, tam pred Trzinom ob cesti). Za trinadstropno torto je dala ok. 13.000, kar se mi je zdelo poceni.

Če ne boš mogla dobit torte pol-pol, pa mogoče narediš tako, kot sem zadnjič videla na enem prvem rojstnem dnevu - torta je bila v obliki vlaka, lokomotiva je bila enega okusa, vagon pa drugega.




zoli -> Torta, zabavne igre (1.1.2005 17:34:18)

Hojla!
Mogoče bi blo dobr,če poveš pr.iz katerega konca si,pa ti bom mogoče jaz lahko svetovala kam po dobro :torta:.Sem namreš iz tega "foha",zato poznam dosti dobrih slaščičarn.Drugače je pa tako,kot so rekle punce pred mano.Torta ,skoraj kakršne koli
oblike, se lahko naredi v dveh ali celo večih okusih.
To je seveda malo bolj komplicirano,zato je potem samo odvisno kako so v določeni slaš. elastični:metulj:




Stran: [1]