Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: 30-letnice z željo po .... 16.2.2008 17:41:39
|
|
|
|
vianne
|
Kaprica pozdravljena med nami... Vidim, da si dala že veliko truda skozi v upanju na nosečnost. Iz srca ti želi, da ti bo kamlu uspelo ugledati . Veste leto 2008 ima veliko 008 no saj vidite veliko krogcev, ki spominjajo na trebuščke .... in upam, da bo to leto res plodno za vse nas!!!
|
|
|
|
RE: 30-letnice z željo po .... 16.2.2008 19:33:02
|
|
|
|
_ancica_
|
IZVIRNO SPOROČILO: vianne _ancica_ pozdravljena, želim ti, da bi čimprej zagledala . Kako ste punce. Jaz sem tako nervozna in komaj čakam jutri, da grem na pregled in mi g. pove.... kakršno koli novico. Upam srčno, da bo povedal, da je vse O.K. Samo to čakanje me ubija in non stop se bojim, da bo tako kot je bilo v prvni nosečnosti. hvala za lepe zelje tudi jaz tebi zelim veliko srece in pa da bo obisk ginekologa prinesel dobre novicke
|
|
|
|
RE: 30-letnice z željo po .... 16.2.2008 19:34:46
|
|
|
|
_ancica_
|
kaprica... ti si pa prav zasluzis en velik objem. Iz srca ti zelim, da kmalu ugledas plusek!!!
|
|
|
|
RE: 30-letnice z željo po .... 17.2.2008 14:24:22
|
|
|
|
vianne
|
O stunfek pozdravljena. Lepo, da si popravila seznamček. Sem te že jaz hotela premakniti na plavo območje pa sem se potem premislila... sem raje počakala na tvoje dovoljenje.
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?