Skratek46 -> PROSIM ZA POMOČ!!! (5.12.2007 11:05:46)
|
Imam namreč res velik problem. Jutri bi morala na cistoskopijo. Praktično se gre za en pregled pri kateremu ti vstavijo kateter v mehur in neko tekočino zlijejo not in pol te še SLIKAJO. Meni pa menstruacija zamuja "že" 5 dni-test sem naredila, ker se res čudno počutim,prsne bradavice me bolijo,zgleda kot da mam zabuhel obraz...v glavnem imam neke čudne občutke ki bi lahko tudi bili znak da bom vsak čas dobila [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image] ali pač ne. V strahu sem šla h ginekologu,ki je rekel, da nisem noseča-dodala bi samo, da njega izredno kritizirajo da je površen, čeprav je meni bil vedno o.k. Dejstvo je, da stvari jemlje izredno ležerno. Gre se pa za to da takega pregleda absolutno nebi smela opravit v primeru nosečnosti. Zdej pa ne vem kaj naj nardim...čisto sem potrta in razmišljam kako bi mi blo če bi potem vgotovila, da sem noseča-po vseh unih zgodbah ko mi pravijo...da po 20dneh izostanka vgotovijo da so noseče...in jim je prej kazalo -??? Prosim pomagajte mi, ker res ne vem kaj naj naredim-ta pregled bi pa morala opravit...
|
|
|
|