nujno nasvet voziček za potep.... (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Starši čvekamo

Sporočilo

TANTRA -> nujno nasvet voziček za potep.... (5.12.2007 11:01:40)

Vem, da se je veliko pisalo o vozičkih, toda izkušnje naredijo svoje.... Imam voziček quinny , pa košaro dreami, pa lupinico maxi cosi.....Je super za sprehod ....

toda za dvigovat, v avto, po nakupih v centrih....pa mi je pretežak....

Kupila bi na hitro en voziček do takrat ko bomo rabili marelo.... in sicer kaj lahkega, ki se dobro zloži, pa se naslon samo dol spusti, da leži zdaj ko je star mesec dni....
da ga samo ven potegnem in na hitro zložim....

Prosim za nasvete....hvala

julci -> RE: nujno nasvet voziček za potep.... (5.12.2007 11:23:18)

Poglej pri Peg Perego,jaz mam sicer model On Track.njihov vozek(pliko) lahko uporabljaš od rojstva naprej,pa dokler ga rabiš.Je lahek(sem ga nesla z malo v vozeku po stopnicah,ker v trgovini ni delalo dvigalo),zloži se enostavno  v marelo.Upam da sem ti kaj pomagala.

*piškotek* -> RE: nujno nasvet voziček za potep.... (5.12.2007 13:05:40)

Ja, voziček peg perego pramete, mi ga imamo, zelo zadovoljni, zloži se en-dv-tri, lahek,... Ga priporočam

Naja30 -> RE: nujno nasvet voziček za potep.... (5.12.2007 13:12:31)

Kakšna škoda, kupovat 2 vozička. Na srečo imamo peg perego, ki se lepo hitro zloži, dovolj je ozek da povsod pridemo z njim in zelo nezakompliciran [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]

tinatona -> RE: nujno nasvet voziček za potep.... (5.12.2007 13:30:18)

Kaj pa ZAPP? Nanj z adapterji (so priloženi) lahko nastaviš tudi lupinico, ki jo ti že imaš, potem ko bo pa toliko večja, pa lahko že v sedežku sedi.

LP

Stran: [1]