Anonimen -> RE: majhen (7.12.2007 15:38:13)
|
IZVIRNO SPOROČILO: baguSka A nisi s človekom zaradi karakterja, notranje lepote? Ja seveda si.. in tud zarad sexa. Ce nekaj od tega fali, pac nisi. O nesrecah pa nebi.. Ampak dejstvo je, da ce zarad nesrece dva ne moreta sexat dlje casa al pa sploh nikol vec!? Jah itak zacnes pogresat to!! Kaj vam pa ni jasno?? In ze tisti partner, ki bi npr imel nesreco bi lahko svojemu partnerju privoscil, ce mu ze sam ne more nudti tega, da si poisce drugje.. Sej neki casa zdrzis, verjetno pa ne mores za vedno!? A cist zares lahko libido cist crkne?? Ne vem kako se ga lahko zavestno znebis no.. No, tuakj so pa seveda otroci tisti, ki pokažejo naklonjenost do tega. Primer: od kolegice mati je umrla (ne bom pisala diagnoze), oče je imel že prej drugo, saj je žena bila v domu. Kaj sledi? Hči padla v depresijo, ko je to zvedela? Še vedno sem mnenja da vsak zase najbolj ve kaj je prev in kaj ne. In če bi bil moj fant v takem stanju, se ne bi prodala za en kurčev ****. Dobesedno. SEM pa zaključila tole debato.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]
|
|
|
|